Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Během nouzového stavu a těsně po něm jsme se s Marianem Vojtkem (51) potkali hned několikrát, takže informace, jak tráví čas, jsme měli pravidelně aktualizované. Navštívili jsme ho doma, kde trávil čas s vínem a přítelkyní Helenou, byli jsme spolu s ním i na testech na Covid-19 nebo na prvním vystoupení, na Koncertě pro 100 v Divadle Broadway.

Setkali jsme se i na 2. narozeninách pražského baru, kam si poprvé po ukončení nouzového stavu vyrazil na skleničku za odměnu po zkoušení muzikálu Kat Mydlář. "Zkoušení už máme za sebou, teď už začínají i další vystoupení. "Budeme mít letní open air koncerty, kam už bude moct víc lidí, než je ta stovka, to by byl tak akorát můj milovaný fanklub a nikdo jiný by se nevešel," smál se zpěvák.

"Na zpívání už se těším, protože to období bylo dlouhé, stýskalo se mi a už mi pomalu i sousedi házeli kamínky do okna, protože jsem si zpíval aspoň doma," připustil Vojtko. "Na druhou stranu jsem si zase užil degustaci těch vín a ani jsem je nestačil všechna dopít a už můžeme do barů," dodal s nadsázkou.

Těší se i na zářijový návrat do divadel, kdy se mimo jiné vrací ke své roli čaroděje v muzikálu Čarodějka, který se bude opět uvádět v divadle Goja Music hall, i když původně už se měl hrát Ples upírů. Musí se ale nahrazovat představení Čarodějky, která se neodehrála kvůli karanténě. "Zajímavé je, že tahle role má i taneční prvky, což si užívám. A snad si toho všimnou i ve StarDance a snad mě taky pozvou," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám