Minulý týden přivedla hvězda oblíbeného nováckého seriálu Comeback Kristýna Leichtová na svět druhou dceru. Prvorozená Dorotka ( v srpnu 2 roky) se tak raduje ze sestřičky, která dostala podobně půvabné jméno –⁠ Rozárka. Ta se na rozdíl o staršího sourozence ale nenarodila v porodnici, nýbrž přímo ve svém domově, jak na sociální síti potvrdila sama herečka.

VIDEO: Kaiser se oženil. Gott v televizi pro seniory. A naštvaná Leichtová!

Video
Video se připravuje ...

Kaiser se oženil. Gott v televizi pro seniory. A naštvaná Leichtová! Blesk TV

„Ráda bych vám řekla, že se Rozárka narodila doma, rychle a bezpečně, za asistence Dorotky, Vojty a porodní asistentky. Moc jim děkuji,“ rozplývá se Leichtová na sociální síti u fotky, na které je jen několik málo okamžiků po porodu zachycena se svými oběma dcerami. Zatímco se novopečená maminka klečící ve vaně a držící čerstvě narozenou Rozárku usmívá štěstím, malá Dorotka všemu přihlíží z bezprostřední blízkosti.

Herečka se ještě během těhotenství svěřila, že navštěvuje kurzy, kde se učí technikám takzvaného hypnoporodu, které se používají právě především při porodech doma. „Jsem absolutně šťastná, že to tak bylo. Domácí porod není pro každého, pro nás ano. Možnost volby je důležitá!!!“ dodala Kristýna, jejíž něžnou poporodní fotku najdete v naší galerii!

VIDEO: Kristýna Leichtová: Co dělá v depresích?!

Video
Video se připravuje ...

Kristýna Leichtová: V depresích si pouštím akční komedie! David Turek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
52 fotografií