Své soukromí si držitelka mnoha sošek Grammy střeží jako oko v hlavě, a co se týče příspěvků na internetu, drží se prostého pravidla „méně je někdy více“. Kdyby ostatně každý den servírovala nové fotografie, zájem by asi zakrátko vyčpěl. S jednou dvěma za měsíc ovšem zpěvačka hitu Hello pokaždé způsobí obrovské haló.

Nejinak tomu bylo i u posledního příspěvku. „Po pěti ciderech,“ jak okomentovala dvojici ztřeštěných fotek, nám Adele ukázala svůj útulný obývák i „odhalenou“ tvář bez make-upu. Na prvním snímku zpěvačka klečí u televize a osvěžuje se, nebo možná zpívá do ručního větráčku, na druhém snímku zase tancuje u svého vystoupení na obrazovce.

Video: Šafářová nosí prstýnek, Plekanec taktně mlží. Bude svatba? A Preiss o děsivých zážitcích na detoxu

Video
Video se připravuje ...

Šafářová nosí prstýnek, Plekanec taktně mlží. Bude svatba? A Preiss o děsivých zážitcích na detoxu. Bára Horáková, Lukáš Červený

Přestože to bylo nejvíc, co kdy Adele ze svého soukromého života odhalila, nezapomněla srdíčkem zakrýt zarámované okamžiky na obývací stěně. Jestli to udělala během alkoholové seance, nebo poté, není jasné.

Fanoušky nahlédnutí do zpěvaččiny domácnosti nenechalo klidnými, ze všeho nejvíc se ale zajímali, co tak vehementně oslavovala, že tolik vypila. A komentáři se neslo jedno jediné přání – nahrání nového alba. To poslední, nazvané „25“, vydala totiž už před pěti lety v roce 2015, takže by už bylo načase.

VIDEO: Zavřel má dohodu s otcem dívky, kterou srazil. A u Kvitové přespává rozvádějící se trenér

Video
Video se připravuje ...

Zavřel má dohodu s otcem dívky, kterou srazil. A u Kvitové přespává rozvádějící se trenér. Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
33 fotografií