Právě vysíláme

Novinka Evropy 2: SIGMA feat. JOHN NEWMAN – High On You

1. července 2020 15:45
Novinka Evropy 2: SIGMA feat. JOHN NEWMAN – High On You

Hrajeme od soboty 27. června 2020.

Drum’n’bassové duo Sigma, tedy Cameron Edwards a Joe Lenzie, nominované na Brit Award, vydalo novou skladbu High On You s Johnem Newmanem. High On You je o vztazích, lásce a seznámení s tím, kdo vám dává „ten pocit“. Pocit skvělé nálady, jež cítíte, když jste s danou osobou. Příjemná melodie, pozitivní poselství a interpretace lásky a vztahu trochu jiným způsobem, to je nová letní hymna High On You, která není žádnou srdcervoucí baladou, ale naopak singlem, který si fanoušci budou broukat na festivalech nebo kdekoliv, kde jim bude jednoduše dobře.

High On You navazuje na letošní Rest Of My Life a je letní hymnou doplněnou o klavírní intro. Spolupráci si všichni umělci vychvalují a Sigma se svěřuje: „S Johnem jsme chtěli spolupracovat celé věky. Jsme velcí fanoušci jeho práce a vokálů, takže jsme nesmírně šťastní, že jsme dostali příležitost a mohli jsme společně tuto píseň vytvořit.“ John Newman je ze spolupráce nadšen a doslova říká, že je z toho úplně vedle. „Je to singl o mém vztahu a temných hlubinách mého srdce. S kluky ze Sigmy jsem chtěl vždycky pracovat, jelikož jejich produkce je pro mě fakt vzrušující a cítil sem, že to pro mě může být další krok,“ komentuje John.

Sigma jsou jedni z mála britských tanečních počinů, které se chytily ve světě popu. Duo prodalo už více než 100 tisíc kopií svého debutového alba Life a nashromáždilo 1,2 miliardy streamů a zhlédnutí, aniž by ztratilo váhu na drum’n’bassové scéně, kde to celé začalo.

Singl vyjde na albu Hope.

 

Zdroj: Universal Music

Články, které by tě mohly zajímat