Jak lépe se odreagovat od všedních starostí než ignorantským, troglodytským brutal death metalem? Přinášíme vám přehled nejžhavějších novinek:

Jedni z nejvýraznějších představitelů moderního brutal death metalu Ingested se po dvou letech vrací s „Where Only Gods May Tread“. Album vychází v polovině srpna.

Německá brutal/tech death metalová mašina Cytotoxin vydává už třetí album pod záštitou slovutného amerického labelu Unique Leader Records. Album „Nuklearth“ vyjde koncem prosince.

Pokud jste si mysleli, že nikdo nemůže být tak šílený, aby vydal slamové dvojalbum, tak jste na omylu. Larry Wang (Maggot Colony, Coprocephalic) se svým projektem Gorepot právě vydává dvojitou várku ultra brutálního slamu s názvy „School Girl Sashimi“ a „Things Asian Do When They Are Done With Homework Release“. Těšit se můžete na 25 songů plných násilí, prostopášnosti a zvráceného humoru.

Oblíbená ruská kapela Katalepsy se po čtyřech letech vrací s albem  „Terra Mortuus Est“.

Thajští Ecchymosis patří k předním asijským brutal death kapelám. Jejich nové album „Ritualistic Intercourse Within Abject Surrealism“ zanedlouho vyjde u amerického labelu New Standard Elite.

O autorovi

Satan is real.

Odběr
Upozornit na
guest

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

0 Komentáře
Inline Feedbacks
Všechny vaše komentáře
0
Moc by nás zajímalo co si o tomto článku myslíte, napište komentář!x
()
x