Hlavní obsah
Článek

Je to již jedenáct let, co odstartoval kariéru v první řadě Česko Slovenské SuperStar. Honza Bendig (30) stále dál zásobuje své fanoušky novou tvorbou. Nedávno zpěvák pustil do světa nový videoklip k písni Mia Mia, která vypráví o nešťastné lásce. V klipu si jednu z hlavních rolí zahrála herečka Marie. Ta přijela na natáčení do Honzova domku za Prahou z Brna. Po příjezdu do Prahy, den před natáčením, na ni však čekalo nemilé překvapení.

„Když jsem přijela, Honza ještě nebyl doma, jelikož měl koncert. Tak jsem na něj u domu čekala v autě a v tom se objevilo asi šest divokých prasat. Šílela jsem strachy, když prasečí rodinka převrhla popelnici a hned vedle mého auta se pustila do své večeře. Naštěstí je pak Honza vystrašil svým příjezdem a nikomu se nic nestalo,“ popsala sympatická kráska.

Honza bral celou situaci s úsměvem. Jemu i jeho sousedce Monice Bagárové (29) chodí divoká prasata na odpadky skoro každý den. „Jednou jsem chtěl jít po půlnoci pro něco do auta, otevřu dveře a tam na mě kouká fakt velký divočák. Zrovna čuchal k tašce s odpadky, kterou jsem tam dal. Lekl jsem se a on teda naštěstí taky. Ale holt to je daň za krásné bydlení na vesnici u lesa. Za nic bych neměnil a musíme se s tou prasečí rodinkou do budoucna prostě nějak skamarádit," uzavřel se smíchem Honza Bendig.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám