Zpěvačka Lucie Vondráčková si sice v minulosti prošla drsným rozvodem s hokejistou Tomášem Plekancem (37), útočníkem extraligového klubu Kometa Brno, s nímž má dva syny Matyáše (8) a Adama (5), srdce má však i nadále na dlani a připravené milovat. Přestože se po jejím boku už neobjevuje urostlý Marek Peksa (30), s nímž podle mnoha indicií prožila krátký, ale intenzivní románek, po citové stránce rozhodně nestrádá.

„Kluci mě už dlouho přemlouvali…“ přiznala na facebooku známá pěnice s tím, že se nakonec přece jenom nechala „zkorumpovat“ hvězdičkami v dětských očích a splnila svým synkům velké přání: pořídila jim domů dva chlupaté mazlíčky. „Dvě naše nové kočičí lásky z útulku,“ uvedla sérii rozmazaných fotografií, na nichž se s novými přírůstky do rodiny dojemně mazlí. A jak se zdá, i kočičky jí dávaly najevo svou vděčnost, že je zachránila.

VIDEO: LESK! Jágr a jeho víkend ve Špindlu. Kdo je kráska po boku a jak si užívali? A Vondráčková pálí mosty

Video
Video se připravuje ...

Jágr a jeho víkend ve Špindlu. Kdo je kráska po boku a jak si užívali? A Vondráčková pálí mosty Barbora Horáková, Aleš Brunclík

Ať už si o interpretce hitů Milování, Vítr nebo Stanice Svět myslíte cokoliv, musíte uznat, že má srdce na pravém místě, a adopce opuštěného zvířátka z útulku je skutečně chvályhodný počin. „Domov bez kočky je pouze domem,“ dodala oblíbená zpěvačka i na instagramu, jenže v angličtině.

Její dobrý skutek ocenila nejenom celá řada jejích fanoušků, ale i známých tváří – například zpěvák Sámer Issa (34) či herec Jiří Ployhar (44). Jistě by s ní souhlasila také moderátorka Nora Fridrichová (42), která si do své péče vzala jednu kočičku už v době koronavirové karantény.

VIDEO: LESK! Vondráčková koupila nemovitost v centru Prahy. Bude se Kuklová vdávat? A druhá šance Robinsona! 

Video
Video se připravuje ...

Vondráčková koupila nemovitost v centru Prahy. Bude se Kuklová vdávat? A druhá šance Robinsona! Blesk TV

Fotogalerie
47 fotografií