Právě vysíláme

Největší fanynka LEOŠE MAREŠE vystoupí na jeho koncertech!

8. července 2020 13:10
Největší fanynka LEOŠE MAREŠE vystoupí na jeho koncertech!

Babička Leoše Mareše vystoupí na vnukových koncertech Staré pecky v Českých Budějovicích. Nečekané spojení vzniklo na oslavě babiččiných úctyhodných 89. narozenin.

Leoš Mareš měl pro své fanoušky připravenou velkolepou show v pražské O2 areně, kterou kvůli pandemii koronaviru musel odložit na příští rok.

Místo nich si připravil překvapení v podobě malých open-air koncertů Staré pecky. První zastávka v rodném Berouně velký úspěch. „Lidi říkali, že takové show ještě neviděli. Neříkali to, protože jsem tvá babička, to nevěděli. Tvoje sláva je nekonečná. Já jsem tam byla u vytržení, jak jsi oblíbený. Ty nejsi jeden z mnoha, ty jsi jedinečný. Moc jsi mě potěšil tím programem“ zhodnotila babička Leošův koncert.

Zájem o Leošovu dvouhodinovou originální show Staré pecky je tak velký, že v Českých Budějovicích pořádá hned tři koncerty po sobě. Právě na této show vystoupí Leošova babička Libuše, která od mala recituje a píše básničky. Jak celé propojení vzniklo se můžete podívat na autentickém videu.

 

 

Zdroj: Instagram

Články, které by tě mohly zajímat