Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Majk Spirit se pochlubil dojemnou fotkou své partnerky: Budoucí tatínek už se miminka nemůže dočkat

Majk Spirit se pochlubil dojemnou fotkou své partnerky: Budoucí tatínek už se miminka nemůže dočkat
Zdroj: Instagram Majka Spirita
+ Dalších 11 fotografií
rodina
Oblíbený slovenský rapper bude tatínkem. Těhotenství své krásné modelky Marie oznámil na sociálních sítích a přidal jejich první společnou fotografii ve třech. Budoucí tatínek však možná prozradil něco víc než jen plánované rodičovství. Jeho přítelkyně si totiž nedávno změnila příjmení.

"Dovolte mi představit vám rodinu Dušiček," napsal jednoduše rapper Majk Spirit k rodinné fotografii na sociálních sítích. Na ní drží svou nádhernou ženu kolem pasu. Největší pozornost ale získalo její rostoucí těhotenské bříško.

O tom, že je Majkova ukrajinská modelka Marie už nějaký čas těhotná, už informovala osoba ze zpěvákova okolí. „Majkova přítelkyně je těhotná. Je ve třetím měsíci a oba jsou nesmírně šťastní,“ uvedl zdroj. Proto oficiální odhalení těhotenství málokoho překvapilo.

Někteří se ale kromě narostlého bříška zaměřili také na popisek u fotografie. Maria si totiž krátce poté na sociálních sítích změnila jméno na Maria Dušička. Talentovaný rapper tak chtěl možná tajemně oznámit, že kromě početí vytouženého miminka uspořádali i tajnou svatbu. Na toto oznámení si ale budeme muset zase chvíli počkat.

Co dělat při jaderné havárii: Základní rada zní schovej se a zůstaň v kontaktu, říká Dana Drábová

Související články

Další články

Nejnovější kauzy