Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Majk Spirit prozradil pohlaví miminka: Fotka, kterou zveřejnil, mluví totiž jasně

Majk Spirit prozradil pohlaví miminka: Fotka, kterou zveřejnil, mluví totiž jasně
Zdroj: Instagram Majka Spirita
+ Dalších 11 fotografií
rodina
Majk Spirit a jeho milovaná žena Maria Dušička nedávno oznámili světu, že do jejich dvoučlenné rodiny brzy přibude někdo třetí. Mariino těhotenství však bylo dlouho utajované. Dnes se ale rapper rozhodl odhalit všem pohlaví očekávaného miminka. Bude Majk Spirit tatínkem chlapečka nebo holčičky?

Talentovaný rodák ze Slovenska se už nemůže dočkat až bude v náručí chovat svého potomka. Majk Spirit (35) a jeho manželka Maria Dušička řečená Masha se tak rozhodli, že už přišla ta správná chvíle prozradit jejích fanouškům pohlaví miminka. "Budeme mít dcerku," oznámil radostně Majk na sociálních sítích. Odhalení si společně s Mariou připravili kreativní formou. Sdíleli fotografii, kde drží dětské růžové botičky.

Gratulací a vlídných slov dostali opravdu požehnaně. "Bambulka bude určitě neuvěřitelně krásná a nadaná po rodičích. Gratuluji, děťátko je velký dar a z vás vyzařuje, že jste se našli a jste stvořeni jeden pro druhého. Ať vám láska vydrží navždy," napsala dojemně jedna ze sledujících. K blahopřáním se přidala také slovenská zpěvačka Daniela Jančichová.

Majk a Maria nedávno stvrdili svou lásku skromnou veselkou. Zatím šlo však pouze o registraci manželství. Hostina proběhla na čerstvém vzduchu s nejbližší rodinou a několika přáteli. Tu velkou svatbu budoucí tříčlenná rodina však teprve chystá.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy