Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Bohuš Matuš a Lucinka plánují po porodu svatbu: Zpěvák prozradil, jak počali miminko

Lucinka si o Bohušovi myslí, že je to velký fešák.
Zdroj: archiv Lucie P.
+ Dalších 10 fotografií
rodinka
Zpěvák Bohuš Matuš (46) se na narození své dcerky už nemůže dočkat. Tu přivede na svět jeho sedmnáctiletá Lucinka (17) už v prosinci. Početí miminka však není jediná novinka, kterou na sebe budoucí tatínek prozradil. Natěšení rodiče se totiž brzy chystají uspořádat veselku.

Není to tak dávno, kdy Bohuš Matuš (46) redakci eXtra.cz potvrdil, že bude konečně otcem. „Ano, čekáme miminko. Lucinka je ve dvacátém týdnu, rodit bude v prosinci. Když se dva lidé mají rádi, může z toho vzniknout zázrak. A nám se povedl,“ řekl dojatě budoucí tatínek. Kromě očekávaného termínu však Bohuš prozradil pro Blesk.cz, jaké jméno svému prvnímu potomkovi vybrali. "Holčička bude mít české jméno," svěřil se v rozhovoru.

Početí plánovali

Mimo jiné popsal, jak se radostnou novinu vůbec dozvěděl. "Lucinka se vzbudila a šla na záchod zkontrolovat, jestli tedy bude nebo nebude těhotná. Najednou měla strašnou radost. Lítala po bytě a já si říkal co se stalo. Konečně pán bůh dal," vzpomínal zpěvák pro Blesk. Z nečekaného těhotenství údajně nebyl vůbec překvapený a vše plánovali. Koronavirová krize byla jako dělaná pro společně strávený čas. Právě v tu chvíli se pár rozhodl k dalšímu kroku v jejich vztahu.

Bude svatba

Budoucí rodiče se nyní moc těší až přijde jejich dcera na svět. Několik měsíců poté totiž Lucinka oslaví osmnácté narozeniny a její milovaný Bohuš si ji bude moci vzít za manželku. Zpěvák tak dále v rozhovoru vylíčil, kde se svatba nejspíš uskuteční. "Já mám hrozně rád Prahu 8. Tam je krásný Libeňský zámek, kde se bral i Lucinky bratr. Takže možná tam v rodinném kruhu," objasnil Bohuš Matuš.

Se svou nastávající se zpěvák seznámil na koncertě v divadle Hybernia. Tam za ním Lucinka po vystoupení přišla. V té době bylo dívce šestnáct let. Už v té době však zpěvák věděl, že chce se svou láskou založit rodinu. "Je velmi šikovná a věřím, že jednou bude i skvělá maminka. Kdyby otěhotněla, budu rád. Umím si s ní rodinu představit,“ svěřil se před rokem eXtra.cz.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy