TOP 6 videoklipů týdne: Emma Drobná se vydala na roadtrip a Kapitán Demo zpívá o ADHD

Vydáno 21.07.2020 | autor: Andrea Štipčáková

Aktuální přehled top videí je ryze československý. Z domácích interpretů se hlásí se svými vizuály Skyline, Kapitán Demo či 7krát3, který pojal svůj nový klip jinak, ale pořád luxusně. Elis Mraz s Olgou Lounovou stylizovaly svou novinku do šedesátých let, Vojtaano si zatančil o samotě a jediná slovenská zástupkyně Emma Drobná se vydala na roadtrip.

TOP 6 videoklipů týdne: Emma Drobná se vydala na roadtrip a Kapitán Demo zpívá o ADHD TOP 6 videoklipů týdne: Emma Drobná se vydala na roadtrip a Kapitán Demo zpívá o ADHD


Skyline
stihnou do konce léta novou desku

Elektronická parta Skyline připomíná vydání své nové desky Electricity klipem k nové skladbě Partners In Crime. Samotné album vyjde koncem srpna a naživo si ho fanoušci užijí v rámci Open Air Výstaviště v pražském parku Stromovka. O režii klipu se postaral Honza Tran z týmu AZN Kru. Do hlavních rolí byli obsazeni tanečníci Eugene Nam a Simona Doleželová, menší role si střihli přímo členové Skyline.

LIVE: Skyline ve vyprodané Roxy naplno rozpoutali svoji džungli. Nechyběli dárky, sníh a MC NuC

Kapitán Demo ladí kytary do ADHD

O tom, že ADHD může být docela sranda a rock´n roll, vás přesvědčí v novém klipu Kapitán Demo, který plánuje v létě vydat desku Řekni mámě, ať ti koupí Bentley. O režii se postarali Givinar Kříž a Jordan Haj. Ti sekundují Demovi navíc i v klipu a na stagi pod přezdívkami Givi Kross a Pro Gram. 

Zlatíčka křepčila štěstím, Kapitán Demo si koupil Rock for People i Ostravu. Už poněkolikáté

7krát3 potřebuje ke štěstí jenom Brko a deku

Hodně freestyle klípek k songu Brko a deka připravil nepřiznaný syn Jiřího Korna, který si říká 7krát3. Walkman, prosecco z Lidlu, létající talíř a další nutné rekvizity slibují neopakovatelný vizuální zážitek, který ve vás minimálně chvilku přetrvá. Koncert spojený se křtem alba se uskuteční už 28. července na pražské Střeše Radost.

Vojtaano tančí o samotě

Novou nahrávku plánuje v letošním roce vydat také Vojtaano. Najít bychom na ní měli také novinku Tančím o samotě, v jejímž videoklipu hudebník předvedl, jak lidé tancují, když se na ně nikdo nedívá. Režie se ujal Martin Kopp.

UDG čeká největší koncert kariéry. Do Fora Karlín pozvali písničkáře a komika Vojtaana

Elis Mraz a Olga Lounová v klipu ze šedesátek

Zpěvačky Elis Mrázová a Olga Lounová vydávají novinku Napůl Lásky a k ní přidávají také videoklip. Ten je velmi kreativní. Zpěvačky se jej rozhodly stylizovat do šedesátých let a pohrály si také s jeho barevností. "Klip jsme si s Oli vymýšlely samy, po večerech jsme vybíraly barvy, cvičily choreografie nebo jezdily po vetešnictvích a kupovaly kulisy, které pak ještě i večer před natáčením dobarvovaly. Byla to krásná a kreativní zkušenost, takhle společně tvořit," uvedla Elis Mraz.

Olga Lounová navštívila rodný sever. Přivezla očekávané, ale i experimenty v podobě metalu

Emma Drobná se vydala na roadtrip

Po delší době se s novou písní hlásí také Emma Drobná. Slovenská zpěvačka tentokrát natočila vizuál ke skladbě Yeah Baby!, která už po zvukové stránce zavání létem. Ve videu, v němž si zahráli Marek Damian a Michal Tóth, se pak hudebnice vydává na roadtrip, na kterém potká hned několik mužů. A o špatných zkušenostech s nimi následně zpívá.

Emma Drobná a Emma Smetana svými hlasy okouzlily plzeňskou Papírnu

Text: Kateřina Nováková, Andrea Štipčáková

Témata: Skyline, Kapitán Demo, 7krát3, Vojtaano, Elis Mraz, Olga Lounová, Emma Drobná

0,00

čtenáři

hlasuj

Mohlo by Vás zajímat

zavřít