Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Vyhaslá SuperStar Petr Borkovec prolomil hradbu mlčení: Nejasný vzkaz plný smutku a bolesti

Vyhaslá SuperStar Petr Borkovec prolomil hradbu mlčení: Nejasný vzkaz plný smutku a bolesti
Zdroj: Instagram.com
+ Dalších 6 fotografií
SuperStar
Už to budou pomalu tři roky od doby, kde se v SuperStar objevil nadaný zpěvák z Jablunkova Petr Borkovec. Prakticky celá porota z něj byla unesena a jeho nezaměnitelný hlas ho vynesl až do finálové desítky. Po skončení pěvecké show místo tvrdé dřiny a práce na sobě začal Borkovec obrážet hospody, pít, dělat dluhy a dopouštět se trestné činnosti. V prosinci minulého roku poskytl zpěvák redakci eXtra.cz exkluzivní rozhovor, ve kterém vysvětloval příčiny a důvody všech problémů. Pak se po něm ovšem slehla zem. Po více než půl roce o sobě dal vědět na sociálních sítích podivným vzkazem.

Petr Borkovec měl a stále má hudební talent od boha, což dokázal před třemi lety v SuperStar, kde se probojoval až do TOP finálové desítky. Hned v prvním kole udělal ohromný dojem na porotu svým skromným chováním, přístupem a v neposlední řadě zpěvem.

Bohužel už v dalším kole se objevil problém, a to ve chvíli, kdy nadějný zpěvák zjistil, že postupuje dál. V ten večer se natolik opil, že mu museli do pokoje pomáhat ostatní. Tehdy to posloužilo jako dobrá story k pivu, ale možná někdy v tom období začal velký Borkovcův problém s alkoholem.

Po skončení pěvecké show měl Petr Borkovec perfektně nastartovanou kariéru a nebýt svého nezodpovědného chování, mohl se nyní hřát na výsluní. Místo toho se o něm začalo mluvit pouze v souvislosti s nadměrným pitím alkoholu a neustálými problémy.

Borkovec nakonec začal páchat trestnou činnost a skončil v cele předběžného zadržení, odkud byl převezen do vazební věznice na Pankráci. Soudce poslal Borkovce do vazby poté, co kriminalisté dokázali, že na svobodě by mohl v trestné činnosti pokračovat.

Velkolepý návrat a sliby chyby!

Petr Borkovec o sobě dlouhou dobu nedal vědět a neprospěl mu ani pobyt v psychiatrické léčebně. Před více než půl rokem poskytl redakci eXtra.cz otevřenou zpověď, ve které se ke všemu doznal a trval na tom, že se polepší a své chyby napraví.

"Vůbec na to období nechci vzpomínat. Nechápu, jak jsem se mohl takhle chovat. Spoustě lidem jsem ublížil a hrozně mě to mrzí. Nechci, aby má slova omluvy zněla jako řeči do prázdna," říkal v prosinci minulého roku Borkovec.

"Kradl jsem a napáchal jsem škodu kolem 100 tisíc. V současné době se pomalu dávám dohromady a nechci nic uspěchat. Pracuji, abych mohl řádně splácet svůj dluh, a také se chystám dodělat si maturitu. To jsou pro mě nyní priority," tvrdil, ale následně se po něm opět slehla zem a zpěvák žádný velkolepý návrat neuskutečnil.

Podivný vzkaz po více než půlroční odmlce

Kdysi vyzdvihovaný zpěvák, nyní uhasínající SuperStar, dal o sobě před pár dny vědět na sociálních sítích prostřednictvím podivného vzkazu. "To, že se neusmívám, neznamená, že nepláču," napsal a připojil k textu snímek svých očí. Co se s talentovaným zpěvákem stalo? Má opět problémy s alkoholem? Je tohle volání o pomoc?

V současné době to nevypadá, že by Borkovec chystal návrat, o kterém mluvil, a jeho pěvecká kariéra pomalu upadá. Od skončení SuperStar navíc nemá už ani zdaleka tak silnou základnu fanoušků jako před všemi svými excesy. Zvládne se nakonec dostat ze dna opět nahoru?

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy