Hlavní obsah

V novém klipu Davida Deyla je devatenáct modelek

Právo, jaš, kul

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nová skladba zpěváka, hudebníka a skladatele Davida Deyla dostala název Je nádherné. Hrají ji už česká rádia a existuje už i její videoklipové zpracování. Zpěvák ho natočil s režisérem Davidem Vanem a odehrává se v exkluzivním prostředí zámku Líšno u Bystřice.

Nový klip Davida Deyla k písni Je nádhernéVideo: BrainZone

 
Článek

Areál je sice zatím v rekonstrukci a veřejnosti uzavřen, fanoušci se ale mohou alespoň virtuálně připojit k mejdanu u bazénu stejně jako devatenáct modelek, které si v klipu zahrály.

„Vůbec nebylo potřeba účinkující přemlouvat, aby se chovali jako na party, protože během celého natáčení bylo veselo a prakticky nebyl rozdíl mezi tím, jestli kamera běžela, anebo ne,“ uvedl režisér David Van.

Píseň s latinskoamerickou náladou produkoval Marcus Tran. „Hned po zveřejnění nahrávky mi začaly fanynky posílat videa, jak si ji pouští na dovolené u vody v Česku i cizině. To je pro mě splněný sen a jsem rád, že se takhle můžeme hudbou propojit, i když si každý představujeme léto po svém,“ sdělil Deyl.

David Deyl slaví deset let na scéně. Pro fanoušky připravil sérii koncertů, která začne už 27. srpna pod širým nebem v pražských Riegrových sadech v rámci akce Muzika v parku.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám