Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Kristýna Leichtová oslavuje mateřství: Kojím ráda, kojím furt, hlásí nadšeně

Kristýna Leichtová oslavuje mateřství: Kojím ráda, kojím furt, hlásí nadšeně
Zdroj: Instagram Kristýny Leichtové
+ Dalších 8 fotografií
týden kojení
Herečka Kristýna Leichtová (34) v poslední době jen září štěstím. Pravděpodobně to je i tím, že konečně zase kojí. Odstavení Dorotky od mateřského mléka pro ni totiž bylo psychicky náročné. Nyní si však vše vynahrazuje u své druhé dcery Rozárky. Dokonce na Instagram přidala fotku, kde se miminko zrovna krmí.

První srpnový týden vyhlásil UNICEF jako Světový týden kojení. Na počest těchto dnů, které jsou významné především pro matky, se Kristýna Leichtová rozhodla sdílet na sociálních sítích velice intimní fotografii. Na ní leží herečka s vystrčeným ňadrem a kojí svou čerstvě narozenou dceru Rozárku. "Kojím ráda, kojím furt!" napsala k odvážnému příspěvku a přidala hashtag #kdyzkojistakkojis.

Když její starší dcera Dorotka začala odmítat mateřské mléko, herečka to nesla velmi špatně. „Za sebe musím říct, že přestat kojit byl pro mě daleko větší psychický zásah než celé těhotenství a šestinedělí dohromady! Ale co nadělám, miminko si samo řekne, co je pro něj nejlepší,“ objasnila dříve maminka. Kojení Rozárky si tak nyní užívá plnými doušky.

Dvojnásobná maminka se na svém Instagramu rozhodně nebojí zveřejnit fotografie, na kterých je zachycená v choulostivých situacích. Dokonce se už dříve pochlubila fotkou, kde zrovna rodí do vany. Porodu se kromě jejího muže Vojty zúčastnila také její dcerka Dorotka. "Jsem absolutně šťastná, že to tak bylo. Domácí porod není pro každého, pro nás ano. Možnost volby je důležitá," informovala Leichtová své sledující.

Českou herečku si mohou lidé pamatovat především ze seriálu Comeback, kde si zahrála Ivušku. Od roku 2006 ji fanoušci mohou vídat i v českém filmu Účastníci zájezdu, který byl natočený podle stejnojmenného románu Michala Viewegha.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy