Hlavní obsah

Slovenská zpěvačka DomiNika v písni tvrdí, že nás spojuje hudba

Právo, jaš, kul

Mladá slovenská zpěvačka DomiNika představuje svůj nový singl. Skladba se jmenuje Poď so mnou a je letní, optimistická a rytmická. Doprovází ji videoklip, který vznikl i v kukuřičném bludišti.

DomiNiky k písni Poď so mnouVideo: archiv umělkyně

 
Článek

„Týden jsem přemýšlela o textu, který by vystihl to, co jsem chtěla. Složila jsem čtyři písně a snažila se jim pomocí hudby dát život a vybrat tu nejlepší. Po týdnu mě políbila múza a během chvíle byla píseň hotová. Poslala jsem ji manažerovi, ten si ji poslechl, předal ji producentovi a společně jsme začali pracovat,“ popisuje proces vzniku DomiNika. Na písni spolupracovala s producentem Paulem Richmanem.

„V mých očích je píseň o hudbě, která spojuje lidi. Chtěla jsem vyjádřit, že jsme všichni součástí něčeho velkého, i když kráčíme rozličnými cestami. Spojuje nás jedna věc a tou je hudba,“ dodává.

Videoklip se natáčel v České republice. „Do poslední chvíle to bylo ve hvězdách kvůli koronaviru. Dokonce jsme měnili místo natáčení, takže to bylo trochu stresující. Natáčeli jsme v kukuřičném bludišti v Brně a neplánovaně také na mole přehrady,“ popisuje vznik videoklipu.

V něm si zahrála mladá herečka Vendy a také taneční skupina DfeatU. Natáčení se ujal kameraman Miroslav Smith Kovář.

V novém klipu Davida Deyla je devatenáct modelek

Kultura

DomiNika, vlastním jménem Dominika Jakubcová, je mladá zpěvačka, která k hudbě tíhne už odmalička. Navštěvovala základní uměleckou školu, v níž chodila na zpěv a hru na klavír, kterou poté vzdala. Nakonec se na klavír a kytaru naučila hrát podle sluchu nebo z videí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám