Trendy
Výměna manželek 2024 Sedm schodů k moci válka na Ukrajině Survivor 2024

Bohuš Matuš s těhotnou Lucinkou (17) promluvili: Kdy bude svatba a druhé dítě

Lucie a Bohuš Matuš jsou velmi zamilovaní.
Zdroj: Se souhlasem B. Matuše
+ Dalších 7 fotografií
veselka
Miminko je na cestě a Bohuš Matuš (46) oznámil, že další krok v pořadí bude svatba s o 29 let mladší Lucinkou (17). Oba ale chtějí počkat, až se narodí jejich holčička. Ta by měla přijít na svět už za tři měsíce, je tedy dost možné, že si tato věkově silně rozdílná dvojice nadělí veselku pod stromeček.

„Je to krásná událost v životě dvou lidí, ale pro společné soužití není tak důležitá. My bychom se vzít určitě chtěli,“ řekl ke svatbě Bohuš Matuš pro Blesk a dodal, že se svou nastávající ženou Lucinkou se na veselku kromobyčejně těší.

Svatba Bohuše a Lucinky

Dokonce už mají i jasné plány, jak by měl jeden z jejich nejšťastnějších dnů probíhat. „Oba víme, že bychom tam chtěli mít kromě rodiny také nejbližší přátele a prožít si tento den v klidu a v pohodě.“ řekl pro deník slavný muzikálový zpěvák, který je v očekávání, zda se plány naplní. Už dříve Matuš prozradil, že se mu líbí Libeňský zámek a je milovníkem Prahy 8, možná tedy bude svatba tam.

Obvykle se páry berou ještě před porodem, to ale není případ Bohuše a Lucinky. „Počkáme, až se dcerka narodí, aby byla v ten náš velký den s námi,“ vysvětlil Matuš. Že se svou láskou čekají holčičku, oznámil Bohuš už před časem. Otázka je, jestli budou s veselkou čekat na Lucky plnoletost, nebo do toho praští rovnou.

Další dítě

Podle Matuše další miminko zatím nemají v plánu, rozhodně ho ale nevyloučil. „Nikdy neříkej nikdy. Uvidíme, co nám život přinese.“ culil se zpěvák.

Se svou nastávající se zpěvák seznámil na koncertě v divadle Hybernia. Tam za ním Lucinka po vystoupení přišla. V té době bylo dívce šestnáct let. Už v té době však zpěvák věděl, že chce se svou láskou založit rodinu...

Ornella vzdala snahy o usmíření s matkou. Už mě to obtěžuje, říká a přiznala, že dvě z jejích dětí babičku nikdy nepoznaly

Související články

Další články

Nejnovější kauzy