Trendy
Výměna manželek 2024 Sedm schodů k moci válka na Ukrajině Survivor 2024

David Duchovny slaví kulatiny: Mulder ze seriálu Akta X nestárne a ženy střídá jako ponožky

David Duchovny slaví kulatiny: Mulder ze seriálu Akta X nestárne a ženy střídá jako ponožky
Zdroj: 20th Century Fox Television / Fox Network
+ Dalších 7 fotografií
narozeniny
David Duchovny, nejlépe známý jako agent Fox Mulder ze seriálu Akta X či jako Hank Moody ze seriálu Californication, slaví 60. narozeniny. Jeho recept na mladistvý vzhled by se hodil snad každé ženě - i ve svém věku má totiž David minimum vrásek. Muži mu pak mohou závidět nespočet žen, které mu stále leží u nohou.

David Duchovny se narodil 7. srpna 1960 v New Yorku. Když mu bylo 11 let, rodiče se rozvedli a zatímco otec odjel za prací do Bostonu, matka zůstala sama se třemi dětmi ve velkoměstě. Velmi dbala na to, aby byly její děti dobře vzdělané a díky tomu se David dostal na prestižní univerzitu Princeton.

Aby si Duchovny při škole přivydělal, rozhodl se zkusit štěstí v konkurzu na reklamu. To nakonec bylo zlomovým bodem jeho života, protože ho herectví začalo lákat a jedna jediná reklama tak určila, kam bude kariérně směřovat.

Zpočátku byl David obsazován jen do vedlejších rolí v nepříliš úspěšných filmech či seriálech. Průlomem se pro něj v roce 1993 stala nabídka na roli agenta Foxe Muldera v seriálu Akta X, který z něj udělal hvězdu. Natáčení bylo přerušeno v roce 2002 a pro velký úspěch vznikly v letech 2016 - 2018 další díly. Natočeny byly i celovečerní filmy.

David Duchovny a sexuální skandály

V seriálu Californication hrál Duchovny sukničkáře Hanka Moodyho. Jako jeden z idolů 90. let byl ale sukničkářem i v reálném životě a nejinak tomu bylo i po jeho svatbě. Jeho bývalá manželka Téa Leoni měla se zálety svého slavného muže trpělivost léta.

Téu si David Duchovny vzal v roce 1997 a o dva roky později se jim narodila dcera Madelaine West Duchovny. Údajně už v té době si herec čas od času užíval s milenkami a zastavit ho nemělo ani narození syna Kyda Millera Duchovnyho v roce 2002.

Ačkoliv byl Duchovny dobrým otcem, i jeho stále mladistvý vzhled mu milenky nahrával přímo k nohám. Leoni se s ním proto v roce 2011 rozešla a o tři roky později došlo k oficiálnímu rozvodu, přičemž se bývalí manželé dohodli na střídavé péči o děti.

Mladistvý vzhled

Když byla v roce 2018 odvysílána další řada Akt X, fanoušci se podivovali nad tím, že David Duchovny vypadá téměř stejně, jako v roce 1993 kdy se seriál na obrazovkách objevil poprvé. Herec se o svůj recept na krásu sice nikdy nepodělil, není ale pochyb o tom, že se udržuje v kondici. Fotky z pláže totiž mluví za vše, sami se podívejte v galerii.

Ornella vzdala snahy o usmíření s matkou. Už mě to obtěžuje, říká a přiznala, že dvě z jejích dětí babičku nikdy nepoznaly

Související články

Další články

Nejnovější kauzy