Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Zemřel kytarista Tommy DeVito z The Four Seasons: Nahrál známou píseň k Hříšnému tanci

Zemřel kytarista Tommy DeVito z The Four Seasons: Nahrál známou píseň k Hříšnému tanci
Zdroj: YouTube
+ Další fotografie
VIDEO
Ve věku 92 let zemřel kytarista a zakládající člen skupiny The Four Seasons Tommy DeVito. V noci na pondělí podlehl komplikacím spojeným s nákazou koronavirem ve svém domě v Las Vegas. Smutnou zprávu na sociálních sítích oznámil hudebníkův dobrý přítel, herec Alfred Nittoli.

Tommy DeVito, zakládající člen skupiny The Four Seasons, je po smrti. Smutnou zprávu na sociálních sítích zveřejnil jeho dobrý přítel Alfred Nittoli, který ho přijel v posledních dnech života podpořit. DeVito podlehl komplikacím spojeným s nákazou koronavirem ve svém domě v Las Vegas.

Skupina The Four Seasons vznikla v roce 1960 a jen o dva roky později se dočkala prvního velkého hitu s názvem Sherry. Další písně, mezi nimi například Can't Take My Eyes off You, se rovněž těšily úspěchu. Dnes lidé znají především píseň Big Girls Don't Cry, která zazněla ve filmu Hříšný tanec

Tommymu na sociálních sítích vzdali hold i jeho bývalí kolegové z kapely Frankie Valli a Bob Gaudio. „Posíláme v těchto těžkých časech lásku jeho rodině. Tommy bude chybět všem, kteří ho měli rádi a milovali,“ napsali hudebníkovi přátelé ve společném vzkazu.

Úspěch

Tommy DeVito a další členové kapely vystupovali, dokud jim to zdraví dovolovalo. V roce 1990 byla skupina uvedena do síně slávy a příběh jejího vzniku a úspěchu inspiroval muzikál Jersey Boys, jež se v Americe těší velké oblibě. V roce 2014 pak byl natočen i stejnojmenný film.

Co dělat při jaderné havárii: Základní rada zní schovej se a zůstaň v kontaktu, říká Dana Drábová

Související články

Další články

Nejnovější kauzy