Hlavní obsah

Nervozita stoupá. Lucie garantuje, že při zrušení koncertu vstupné vrátí

Novinky, Stanislav Dvořák

Lidé se stále víc bojí někam chodit, kina jsou poloprázdná, koncertní sezona skomírá. Kapela Lucie se to snaží řešit garancí. Jejich koncert se koná 28. září u Křižíkovy fontány na Výstavišti Praha na závěr multikulturního festivalu Praha Září. Pořadatelé a Lucie ve středu prohlásili, že garantují vrácení vstupného v případě zrušení akce.

Foto: Ondřej Pýcha

Hvězdou festivalu bude skupina Lucie.

Článek

„Na slavnostní zakončení akce Praha Září s koncertem Lucie na Křižíkově fontáně se všichni moc těšíme. Jsme přesvědčeni, že akce proběhne a bude to zcela unikátní zážitek pro všechny, kdo se jí zúčastní. Kapela Lucie si přichystala 22 pecek, které odehraje naživo, jak největších hitů, tak i těch nových z posledního alba. Vzhledem k tomu, že cítíme určitou nejistotu, kterou vyvolávají různé změny ve vládních opatření, rozhodli jsme se ujistit diváky, abyste se nebáli pořídit si i poslední zbývající vstupenky, které jsou v prodeji. Jedna jistá věc v době plné změn tedy za nás zní takto: Kdyby došlo na nejhorší a koncert Lucie v pondělí neproběhl, vrátíme všem vstupné,“ vzkázal jeden z pořadatelů David Gaydečka.

Gaydečka také ujistil, že navštívit koncert je bezpečné. „Nebojte se, je to tu venku bezpečné, máme dost míst i na sezení. Akce proběhne zhruba v kapacitě 2000 diváků, takže se jedná o jeden z nejkomornějších koncertů této populární kapely v její historii.“

Reportér Tomáš Etzler: Čína je brutální

Film

„Současná situace mi připadá už hodně vyhrocená. Vzhledem k tomu, že na chřipku stále umírá víc lidí, tak se mi občas zdá, že už se snad celý svět zbláznil,“ podotkl před několika dny v rozhovoru ke koncertu na Praha Září frontman kapely Lucie David Koller a dodal: „Našim příznivcům přeju, aby si zachovali chladnou hlavu a dělali to, co sami uznají za vhodné.

Koncert skupiny Lucie v rámci Praha Září uvádí Metronome Prague. Vstupenky lze získat pouze na webu www.prahazari.cz nebo na www.GoOut.cz. Cena vstupenek je 990 korun.

Situace v hudební branži je letos velmi vážná a bezprecedentní. Mnoho turné bylo zrušeno, světové hvězdy letos do ČR vůbec nejezdí. Zatímco dříve bylo téměř samozřejmé, že vstupné se vrací, v současnosti se většinou nevrací. Někteří pořadatelé festivalů prosí fanoušky, aby netrvali na vracení, protože poté by zkrachovali.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám