Hlavní obsah
Článek

Několik dní fanoušci marně pátrali na sociálních sítích po nových příspěvcích zpěvačky Victorie Velvet (40). Kráska s jihoafrickými kořeny, která se po porodu nejmladšího syna Zacharyho (6 měsíců) přestěhovala i s dětmi za partnerem do Turecka, nyní prozradila, proč se stáhla z Instagramu do ústraní. Může za to koronavirus.

„Já s rodinou jsme covid pozitivní. Děti a manžel jsou v pohodě, jen já a Zachary jsme na tom hůř. Bolí mě trošku hrudník. Tady v Turecku, když jste pozitivní, tak vám léky přivezou, abyste nemuseli do nemocnice,“ vysvětlila bývalá moderátorka Evropy 2 a fanoušky ujistila, že je v rámci možnosti v pořádku, jen se cítí slabá.

Přiznává, že starat se v takovém stavu o starší děti i několikaměsíční miminko je opravdu náročné. „Zachary v noci řval a já brečela s ním, je to masakr. Je to šílený, léky jsou hrozně silné. Uvidíme, vím, že budu v pohodě,“ snaží se být Victoria optimistická.

Kvůli zdravotním komplikacím se ale bohužel přesouvá její návštěva Prahy, kam pravidelně jezdí za rodinou a přáteli. „Plán byl, že v říjnu přiletím do Česka, ale ne, až o Vánocích,“ smutní zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám