Právě vysíláme

Lenny zakončila turné Weird & Wonderful Sessions. Zpěvačka také ohlašuje změnu koncertu v O₂ universu

2. října 2020 10:00
Lenny zakončila turné Weird & Wonderful Sessions. Zpěvačka také ohlašuje změnu koncertu v O₂ universu

Talentovaná zpěvačka Lenny minulý týden oslnila fanoušky na koncertním turné Weird & Wonderful. Nyní ale musí kvůli vládním opatřením přesunout velkolepý pražský koncert na příští rok.

Nezbyla jiná možnost

Po úspěšných komorních vystoupeních v rámci turné Weird & Wonderful SessionsLenny pro svoje fanoušky nepříliš dobrou zprávu. Kvůli vládním opatřením proti šíření koronaviru se plánovaný koncert v pražském O2 universu přesouvá na příští rok. Detaily ohledně nového termínu prozradí sama zpěvačka:

Moji milí fanoušci, 

mám pro vás jednu asi ne moc dobrou zprávu a půjdu rovnou k věci. Bohužel mě okolnosti letošní pandemie donutily k rozhodnutí zrušit koncert 4. prosince v O2 universu. Oznamuje se mi to s těžkým srdcem, protože je to akce, kterou jsem si vysnila a neskutečně se těšila, až se tam společně uvidíme. Zároveň bych chtěla oznámit nový termín, který jsme s mým týmem stanovili na 9. prosince 2021.

 

Asi jako každého z vás mě upřímně nebaví, jak se každý den upravují pravidla toho, co dělat smíme a nesmíme, případně v jaké obměně účastníků. 

Nic nevíme dopředu s jistotou a koncert těchto rozměrů se za takových proměnlivých podmínek plánuje velmi obtížně. 

Koncert v O2 universu je akce, kterou si s vámi, fanoušky, a se svojí kapelou chci užít naplno a bez jakýchkoli omezení.

 

S jistotou můžu říct, že to bude bomba, akorát si na to musíme trochu počkat. 

Lístky, které máte již zakoupené, zůstávají v platnosti i na nový termín koncertu a není třeba je vyměňovat.

Trpělivost přináší růže a já vám mockrát díky za tu vaší. 

Děkuju za pochopení 

Lenny

Ačkoliv si na připravované vystoupení budeme muset chvíli počkat, alespoň máme víc času se pořádně seznámit s nejnovější hudební tvorbou zpěvačky Lenny. Kterou skladbu od této mladé popové hvězdy posloucháte nejradši?

Předprodej vstupenek zde.

Zdroj: Universal Music CZ, YouTube, Tony Kušař

Články, které by tě mohly zajímat