Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Katy Perry se zbavuje sídla v Beverly Hills: Tento luxus je na prodej za 184 milionů

Katy Perry se zbavuje sídla v Beverly Hills: Tento luxus je na prodej za 184 milionů
Zdroj: Profimedia.cz
+ Dalších 9 fotografií
galerie
Katy Perry (35) se nedávno stala maminkou a rozhodla se, že s manželem a dcerkou bude žít ve větším domě. Proto prodává své luxusní sídlo v Beverly Hills, za které chce necelých 8 milionů dolarů, v přepočtu tedy něco kolem 184 milionů korun. Podívejte se, v jakém přepychu zpěvačka žila.

Katy Perry prodává luxusní vilu, kterou koupila před několika lety. Sídlo v Beverly Hills, které se v nabídce realitní kanceláře ukazuje v sekci exkluzivních nabídek, je nyní na trhu za necelých 8 milionů dolarů, tedy zhruba 184 milionů korun.

Zpěvačka se přepychového domu s bazénem zbavuje proto, aby se společně se snoubencem Orlandem Bloomem a jejich dcerkou Daisy přestěhovala do většího. Ačkoliv zatím vybráno nemá, ve volném čase si chodí prohlížet nemovitosti.

Nový majitel vily v Beverly Hills si bude moct při teplém počasí užívat u bazénu a k dispozici bude mít hned několik místností. Katy například využívala odpočinkový kout s krbem, obývací pokoj se zabudovanou televizí a luxusně zařízenou koupelnu - vše v jemných odstínech bílé a béžové.

Přepych

Katy Perry se chce kvůli rodinnému životu přestěhovat do většího domu, je ale jasné, že i v domě, který prodává, by se měla velká rodina dobře. Podívejte se do galerie na to, jakého luxusu se zpěvačka vzdává.

Co dělat při jaderné havárii: Základní rada zní schovej se a zůstaň v kontaktu, říká Dana Drábová

Související články

Další články

Nejnovější kauzy