Vzhledem k tomu, že Hanka dlouhá léta bojuje s nevyléčitelnou nemocí krve, tak je pro ni jakákoliv nákaza na životě ohrožující. Proto rozhodně nepodcenila covid, na který zatím není lék. 

„V žádném případě to není chřipka. Ve chvíli, kdy jste navázána na jiné onemocnění, je to velmi nepříjemný a v podstatě vám to poničí celý organismus,“ uvedla pro CNN Prima News zpěvačka a slova o nepříjemnosti ještě jednou zopakovala.

Její manžel to jen potvrzuje: „To, co prožila Hanka, opravdu nebyla legrace. Už jen to, že první týden měla denně čtyřicítky horečky, strašný stav. Nikomu to nepřeju.“ 

VIDEO: Hana Zagorová se nebojí stárnutí: Klidně půjdu do domova důchodců!

Video
Video se připravuje ...

Hana Zagorová se nebojí stárnutí: Klidně půjdu do domova důchodců! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Štefana nakazila Hanka, která to zřejmě chytila od fanoušků na jednom ze svých dvou nedávných koncertů. „Dělal jsem si legraci, že má koronu, ale to bylo v době, kdy neměla žádné příznaky, nekašlala, nic, ale ve chvíli, kdy nastoupily horečky, měli jsme jasno,“ prozradil Margita

I když se Zagorová cítí lépe, tak přiznává, že jí to rozhodilo nejenom krvinky, ale i organismus. „Už bych se o tom víc nechtěla bavit, to už jsou intimní věci, ale není to opravdu legrace,“ uzavřela pro CNN Prima News Hanka. 

VIDEO: Zagorová řekla, jak je to s jejich penězi! Štefan se jen smál

Video
Video se připravuje ...

Zagorová řekla, jak je to s jejich penězi! Štefan se jen smál Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Fotogalerie
32 fotografií