Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Velkolepé odhalení: Billie Eilish odhodila vytahané oblečení, teď je zřejmé, co pod ním tajila

Velkolepé odhalení: Billie Eilish odhodila vytahané oblečení, teď je zřejmé, co pod ním tajila
Zdroj: Profimedia.cz
+ Další 3 fotografie
velké odhalení
Nejpopulárnější zpěvačka současnosti Billie Eilish (18) se na veřejnosti téměř vůbec neukazuje, aniž by na sobě neměla oblečení o několik velikostí větší. Nyní se osmnáctiletá zpěvačka ukázala v ulicích Los Angeles jen v tílku a všem spadla brada.

Díky svému skvostnému hlasu se zpěvačka Billie Eilish (18) probojovala na nejvyšší příčky hudebních hitparád. Ohromným osobním úspěchem pro Eilish například bylo, když nazpívala titulní píseň k nové Bondovce No Time to Die. Velkou oblibu si také získala svým osobitým a jedinečným stylem. V davu ji zkrátka nikdo nepřehlédne. Každý její outfit je velmi výrazný.

Odhalila se

Oceňovaná zpěvačka se navíc na veřejnosti ukazuje jen ve volném oblečení vždy tak, aby nevynikla její postava. Nicméně nyní se poprvé pořádně odhalila a vyrazila do ulic Los Angeles, kde se pohybovala jen v tílku a kraťasech. Billie Eilish překvapila především svým bujným dekoltem, na který se můžete podívat ve fotogalerii.

Bohužel se stalo přesně to, kvůli čemu se takhle obléká. Již v minulosti prohlásila, že vytahané oblečení nosí kvůli haterům a kritice ohledně její postavy. Na sociální síti se samozřejmě okamžitě strhla lavina komentářů směřujících na její postavu. Mnozí jí psali, že je krásná, jiní ji zas kritizovali.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy