Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Italský zpěvák Davide Mattioli, který se proslavil v Čechách po boku Michala Davida (63) v kapele DaMiChi, bude v tomto týdnu jedním ze soutěžících pořadu Prostřeno.

Své kuchařské dovednosti ukáže divákům v pátek, a mimo jiné se pochlubí i svým prostorným domkem nedaleko Prachatic. Během prohlídky ovšem dojde k emočně vypjaté situaci, kdy Davide na kameru přizná, že mu zkrachovalo manželství.

„Posledních 11 měsíců jsem sám, rozešli jsme se s manželkou. Žiji tady sám,“ vysvětlil Davide.

V pokoji malého Sebastiana (4) zpěvák neudrží emoce a do očí se mu nahrnuly slzy. Na chvíli musí z pokoje dokonce odejít, aby vůbec zvládl o současné situaci hovořit. Přestože ho zaměstnává práce a dobíjí ho přátelé i fanoušci na koncertech, v prázdném domě na něj padá splín.

„Absolutně to pro mě teď není jednoduché, dostanu od lidí krásnou energii, ale potom se vrátím domů a jsem jiný, úplně KO. Předtím jsem tu měl syna, teď se přestěhovali do Prahy a je to trochu komplikované. Cítím, že mi chybí půl srdce,“ vyznal se Davide.

Podívejte se ve videoukázce.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám