Právě vysíláme

Tomáš Klus si nebere žádné servítky: V novém singlu Lockdown se naváží do Babiše

23. října 2020 8:10
Tomáš Klus si nebere žádné servítky: V novém singlu Lockdown se naváží do Babiše

Zpěvák Tomáš Klus vydal nový song Lockdown, ve kterém se ostře pustil do premiéra Andreje Babiše. Klus si v novince nebere servítky: „Andy, to je břídil.“

Tomáš Klus se vyjadřuje k politice poměrně často. Prokázal to nejen v písni Pánubohu do oken, ale i v některých dalších. Aktuálně přišel s dalším protest songem. Novinka s názvem Lockdown je velmi adresná a kritizuje jednání premiéra Andreje Babiše ohledně koronavirové pandemie.

Skladba Lockdown je naprosto jiný hudební i textový žánr než, na který jsme u Tomáše zvyklí. Klus se představil v poněkud netradiční poloze, v písni totiž rapuje. Píseň vznikla ve spolupráci s Jiřím Burianem, známým jako Kapitán Demo. Videoklipu se narychlo ujal Matyas Vorda, který klip dělal na poslední chvíli celou noc až do ranních hodin.

Protest song zveřejnil na svém facebookovém profilu se vzkazem, že už to muselo ven. V písni se Klus vyzpíval ze svých pocitů: „Odvolá co odvolal, slibuje co slíbil, milionkrát dokola, Andy to je břídil“. Jak se vám nový protest song líbí?

Zdroj: Facebook, Instagram, YouTube

Články, které by tě mohly zajímat