Nový Spark
venku od 2. dubna
Chystá se nová soutěž pro kapely. V porotě usednou i Alice Cooper a Lzzy Hale

Chystá se nová soutěž pro kapely. V porotě usednou i Alice Cooper a Lzzy Hale

Konečně se objevila hodnotná odpověď na bezduché hudební talentové show tyou „American Idol“. Nový pořad „No Cover“ má za cíl najít nejlepší nezávislou kapelu na světě, navíc láká na skutečně hvězdnou porotu.

Soudci „No Cover“ budou ikona shock rocku Alice Cooper, frontwoman HALESTORM Lzzy Hale, lídr BUSH Gavin Rossdale, kytarista ANIMALS AS LEADERS Tosin Abasi a písničkář Bishop Briggs. Jako moderátor se představí frontman SLEEPING WITH SIRENS Kellin Quinn společně s Caity Babs ze SiriusXM.

„Nemohu se No Cover dočkat,“ říká Alice Cooper. „Pro mě kapela není kapelou, pokud netvoří vlastní materiál. Hledám kapelu, která bude mít všechno, tedy takovou, která umí hudbu nejen napsat a předvést, ale jejíž tvorbě půjde věřit.“ Koncept show má na svědomí zakladatel labelu Sumerian Records Ash Avildsen a producent Josh Bernstein. Natáčet se bude v koncertním prostoru Troubadour v Hollywoodu.

Vítěz první série „No Cover“ vyhraje obří balík cen včetně smlouvy na šest alb, příslibu lukrativních festivalových slotů, vybavení od značky Gibson a mnoho dalšího.

Nový Spark
venku od 2. dubna
Kalendář akcí
17.04. LORD OF THE LOST
18.04. SLASH MYLES KENNEDY AND THE CONSPIRATORS, MAMMOTH WVH
18.04. PROTHEUS, KOMUNÁL
19.04. PROTHEUS, KOMUNÁL
20.04. PROTHEUS, KOMUNÁL
22.04. LORDI
23.04. LORDI
25.04. PROTHEUS, KOMUNÁL
26.04. MIDNIGHT, CYCLONE, HIGH COMMAND
26.04. PROTHEUS, KOMUNÁL
A co FAKKER!?
logo
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Souhlasím Další informace