Nový Spark
venku od 2. dubna
Také THE DARKNESS budou mít vlastní pivo

Také THE DARKNESS budou mít vlastní pivo

Britská rocková čtyřka THE DARKNESS se spojila s pivovarskou společností Signature Brew a výsledkem má být jejich vlastní mok. Ten bude inspirovaný vánočním megahitem kapely „Christmas Time (Don’t Let The Bells End)“ a pojmenovaný jednoduše Bells End.

„Degustace proběhla dobře. Byla to skvělá noc, během níž jsme vyzkoušeli každé pivo, které nám přišlo pod ruku. Chtěli jsme pro sebe takové, které nakládá, ale zároveň je dobře pitelné. Signature Brew opravdu vědí, co vyrábějí, a dokázali přesně vystihnout, o co nám šlo. Bells End je skvělé pivo na zimu, ale dá se pít nejen před Vánoci, ale po celý rok. Nemůžeme se dočkat, až ho každý ochutná,“ říká Dan Hawkins z THE DARKNESS.

Signature Brew v minulosti spolupracovali např. s IDLES, MASTODON, ENTER SHIKARI nebo Frankem Turnerem. „Byli jsme nadšeni z možnosti uvařit pivo pro THE DARKNESS. Milujeme jejich hudbu a ani tato zkušenost nás nezklamala,“ vyjádřil se spoluzakladatel Signature Brew Sam McGregor.

Nový Spark
venku od 2. dubna
Kalendář akcí
19.04. PROTHEUS, KOMUNÁL
20.04. PROTHEUS, KOMUNÁL
22.04. LORDI
23.04. LORDI
25.04. PROTHEUS, KOMUNÁL
26.04. MIDNIGHT, CYCLONE, HIGH COMMAND
26.04. PROTHEUS, KOMUNÁL
27.04. PROTHEUS, KOMUNÁL
28.04. GLENN HUGHES
30.04. PROTHEUS, KOMUNÁL
A co FAKKER!?
logo
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Souhlasím Další informace