Hlavní obsah

Zpěvačka Halsey: Grammy jsou o známostech a čachrech v zákulisí

Novinky, Stanislav Dvořák

Další obvinění se řítí na ceny Grammy poté, co je obvinil z korupce zpěvák Weeknd, který nedostal ani jednu nominaci. Šestadvacetiletá Halsey uvedla, že na cenách jde o zákulisní jednání a známosti. Weeknd by si podle ní zasloužil něco víc.

Foto: Profimedia.cz

Zpěvačka Halsey

Článek

Mladá zpěvačka uvedla na sociálních sítích, že na Grammy „jde o to znát ty pravé lidi, o čachry v zákulisí, kamarádíčkování a „úplatky“, které jsou tak nejednoznačné, že mohou projít jako neúplatky.“

„A když se už dostanete tak daleko, jde o závazky k exkluzivním televizním vystoupením a pomoc akademii, aby vydělala miliony na reklamě během slavnostního večera.“

Foto: Profimedia.cz

Halsey

„Někdy to asi je o hudbě, ale ne vždy,“ dodala a přidala poznámku, že si je jistá, že se teď „dostane na blacklist“. Neuvedla však žádná konkrétní jména a důkazy svých tvrzení.

The Weeknd, který byl letos bezesporu komerčně velmi úspěšný, se domnívá, že měl dostat nějaké nominace, ale neuspěl, stejně jako Halsey. Podle neoficiálních zpráv z tisku se nedávno dostal do sporu s akademií ohledně živého vystupování na Super Bowlu.

Foto: Universal Music

The Weeknd

„Grammy zůstávají zkorumpované. Dlužíte mně, mým fanouškům a celému oboru transparentnost,“ ozval se minulý týden rozzlobený zpěvák.

„Chápeme, že Weeknd je zklamaný, protože nebyl nominován. Překvapilo mě to a dokážu se do něj vcítit. Jeho hudba byla letos výborná,“ řekl šéf akademie Harvey Mason Jr.

„Moc rádi bychom ho uvítali na pódiu Grammy víkend před Super Bowlem. Bohužel každý rok je méně nominací než umělců, kteří by si je zasloužili. Aby bylo jasno, hlasování ve všech kategoriích skončilo dříve, než bylo ohlášeno jeho vystoupení na Super Bowlu, v žádném případě to nemohlo ovlivnit proces nominací,“ vysvětlil.

Na Grammy má letos nejvíc nominací Beyoncé, jednu získal český dirigent

Kultura

Reklama

Výběr článků

Načítám