Hlavní obsah
Článek

Nové přírůstky do rodiny roku 2020 ohlásilo hned několik slavných tatínků. Mezi největší překvapení letošního roku se bezesporu zařadilo těhotenství partnerky Bohuše Matuše (50). Sedmnáctiletá Lucie porodila zpěvákovi 6. prosince krásnou holčičku Natálku, a Bohuš se tak stal ve svých 47 letech poprvé otcem.

Krásnou zprávou se pochlubil také herec a zpěvák Roman Vojtek (51). S manželkou Petrou Vojtkovou (36) přivedli na svět syna Nathaniela. Pro Romana je to v pořadí třetí ratolest. S exmanželkou má ještě dvě starší děti, dceru Editku a syna Bena, kteří mají z bratříčka velkou radost.

Rovnou čtyřnásobným otcem se stal Saša Rašilov (51). S bývalou manželkou Vandou Hybnerovou (55) má dvě dospělé dcery Josefínu, kterou letos provdal, a Antonii. Se současnou manželkou Lídou má tříletou Marušku a nově také Emilku. Oblíbený herec má zkrátka štěstí na holčičky.

Tanečník Marek Dědík (40), který soutěžil ve StarDance s Pavlou Tomicovou (61) nebo Jitkou Schneiderovou (50), letos přivítal na světě už druhého syna. Manželka Tereza porodila v dubnu v podolské porodnici chlapečka Doriana Marka Dědíka. Společně mají ještě dvouletého Bertrama.

Podívejte se v galerii na další hrdé tatínky.

Reklama

Další články

Načítám