Fanoušci Rihannu roky tepou za absolutní nezájem tvořit novou hudbu. Poslední album s názvem Anti spatřilo světlo světa před dlouhými pěti lety, od toho okamžiku na zpěv prakticky zanevřela a všechen svůj čas věnuje podnikání. Nově pod značkou Fenty, což je mimochodem její skutečné příjmení, začala prodávat nábytek. Vlajkovou lodí společnosti ale i nadále zůstává sexy spodní prádlo pro muže a ženy všech váhových kategorií.

Video: Rihanna v odvážném kostýmku pařila na karnevalu na Barbadosu

Video
Video se připravuje ...

Rihanna v odvážném kostýmku pařila na karnevalu na Barbadosu Instagram

Už za méně než měsíc zadané páry oslaví svátek zamilovaných. K této příležitosti barbadoská zpěvačka představila novou kolekci spodního prádla SAVAGE x FENTY, do níž se rovnou oblékla. V podprsence se srdíčky na místě bradavek, kalhotkách, podvazkovém pásu s připevněnými koženými punčochami a sladěnými rudými rukavicemi provokuje lascivnými pózami ve stoje i na posteli.

Marketingovou kampaň letos podpořila sexy kolážemi, na nichž se fanouškům a potenciálním zákazníkům ukázala ze všech stran a úhlů. Obrázky doplnila vzrušujícími detaily na důležité části svého těla a smyslnými slogany jako Nejsi můj jediný Valentýn nebo Mám na tebe zálusk.

VIDEO: Fenty Beauty, maska na rty a sprej na vlny: Recenze kosmetických novinek

Video
Video se připravuje ...

Fenty Beauty, maska na rty a sprej na vlny: Recenze kosmetických novinek Adam Balažovič/Božena Vařilová

Fotogalerie
82 fotografií