Hlavní obsah

Nová alba: Front Line Assembly, Zayn a Shame

Právo, Jaroslav Špulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kolotoč vydání zajímavých alb umělců, kteří mají globální dosah, se v lednu pomaličku roztáčí. Týká se to kanadských Front Line Assembly a také zpěváka Zayna, exčlena kapely One Direction. Přidávají se i britští Shame.

Foto: Novinky

Nová alba

Článek

Front Line Assembly: Mechanical Soul

Mechanical Soul je sedmnácté studiové album vancouverské industriální dvojice Front Line Assembly. Kromě členů Billa Leeba a Rhyse Fulbera se vždy v jedné skladbě coby hosté na elektroindustriální kolekci představují Jean-Luc de Meyer z belgické skupiny Front 242 a Dino Cazares z americké formace Fear Factory.

Foto: Metropolis

Nové album

Zayn: Nobody Is Listening

Zayn Malik, bývalý člen chlapecké popové skupiny One Direction, je velmi pilný. Na trh posílá již své třetí studiové sólové album. Není na něm nicméně nic převratného, jde o průměrný pop spojený s r’n’b.

Foto: RCA

Nové album

Shame: Drunk Tank Pink

Drunk Tank Pink je druhé studiové album britské kapely Shame. Ta je na scéně od roku 2014 a ve svém hudebním zaměření se pohybuje v oblastech post punku a indie rocku. Skladby na desce jsou řízné, úderné a melodické.

Foto: Dead Oceans

Nové album

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám