Podivná událost se stala v losangelské čtvrti West Hollywood ve středu večer místního času. Ryan Fischer (30), který se hudební hvězdě v době její nepřítomnosti stará o tři francouzské buldočky jménem Koji, Miss Asia a Gustavo, byl před svým domem čtyřikrát střelen do hrudi dvěma muži maskovanými kšiltovkami. O případu informoval britský Daily Mail.

Lady Gaga, jejíž skutečné jméno je Stefani Germanottaová, podle webu Sky News nabídla odměnu 500 000 dolarů, v přepočtu tedy 10 milionů korun, aby své pejsky dostala zpět.

VIDEO: Skladba Shallow z filmu Zrodila se hvězda

Video
Video se připravuje ...

Skladba Shallow z filmu Zrodila se hvězda. Lady Gaga v romantickém filmu roku rozhodla o dalších Oscarech. V českých kinech od 4. října 2018. UMG (od vydavatele A Star is Born OST); Downtown Music Publishing

Podle oficiálního prohlášení losangelské policie byl Fisher v době příchodu strážníků stále při vědomí a ve velmi vážném stavu urychleně převezen do nejbližší nemocnice. Dva ze tří pejsků, Koji a Gustava, pachatelé unesli. Fena Miss Asia během útoku utekla, policie ji později našla.

V tuto chvíli není jasné, zda byli terčem útoku právě zpěvaččini čtyřnozí miláčci. Francouzští buldočci jsou nicméně velmi žádaným a drahým plemenem psa. Cena obyčejného buldočka bez průkazu původu se pohybuje mezi 32-64 tisíci korunami. V případě čistokrevného jedince s průkazem původu se může cenovka vyšplhat na závratných 213 tisíc korun.

VIDEO: Lady Gaga na inauguraci prezidenta Joea Bidena

Video
Video se připravuje ...

Lady Gaga na inauguraci prezidenta Joea Bidena Reuters

Fotogalerie
77 fotografií