„Jsem vám teda taky chtěla něco říct, já na tom mejdanu Evropy 2 byla taky,“ smála se na instagramu blondýnka a připomněla video, kde si z pozitivního výsledku těhotenského testu dělala ještě legraci. 

Teď je to ale skutečnost a Martina tak tímto stylem oznámila vlastní těhotenství. Ostatně, zrovna u ní jistě nikdo nečekal žádné sentimentální vzkazy, ale legraci jako vždy .

VIDEO: Martina Pártlová má chlapa! Ale proč ho sedm měsíců tajila?

Video
Video se připravuje ...

Martina Pártlová má chlapa! Ale proč ho sedm měsíců tají? Markéta Reinischová

„Tohle video je z dob, kdy jsem vůbec netušila, že to bude za pár měsíců realita. Dle škodolibýho smíchu, Verča už asi jo...“ přiznává Pártlová, která naráží na kolegyni Veroniku Arichtevu(34), jež před nedávnem porodila synka Luku. Shodou okolností je v současnosti podruhé těhotná také třetí z dam, které baví diváky coby 3 v 1, Nikol Štíbrová (34). Skoro by se tak chtělo říct, že by mohly dámy uvažovat o změně názvu svého trojlístku na 3 v tom.

„Bude mít toho nejlepšího tátu na světě a mamka se bude taky snažit, přísahám. Teď už jen dodělat ten vinnej sklep a je to komplet,“ přiznala zpěvačka, která už v minulosti přiznávala, že by si miminko přála, ovšem neměla k tomu vhodného partnera. Teď už je to zřejmě jinak. Šťastná událost navíc přichází poté, co se Pártlová veřejnosti přiznala s tím, že měla před časem nádor na tlustém střevě, naštěstí ale nezhoubný.

 

Předtím než oznámila novinku veřejnosti, svěřila se logicky nejprve svým nejbližším a právě kamarádkám z 3 v 1. Nikol Štíbrová dokonce část jejich konverzace zveřejnila a ukázala tak, jak obě blondýnky zjistily, že jsou v jiném stavu současně.

„Holčičky, chtěla jsem vám to říct osobně, ale není úplně možnost. Jsem v šestým tejdnu,“ ohlašovala Martina v konverzaci nadepsané stylově Krávy. Omlouvala se, že v květnu ani červnu s ní tak nemají počítat, pokud vše dopadne dobře. „Tak to rodime stejně,“ odpověděla Štíbrová s tím, že ona v 5. Pártlová tomu nemohla uvěřit a nakonec se z novinky i rozbrečela.

VIDEO: Bazén i vinný sklep: Martina Pártlová se při stavbě domu nedrží při zemi! Na kolik to vyjde?

Video
Video se připravuje ...

Bazén i vinný sklep: Martina Pártlová se při stavbě domu nedrží při zemi! Na kolik to vyjde? Kisa Císařová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
41 fotografií