V neděli v USA předají ceny Grammy. Během večera vystoupí Billie Eilish, Taylor Swift a další

Vydáno 08.03.2021 | autor: redakce

Ve Spojených státech amerických v těchto dnech chystají předávání cen Grammy. Ačkoliv se ceremoniál vzhledem ke koronavirové situaci obleče do zcela netradičního kabátu, živých vystoupení se diváci přeci jen dočkají. Těšit se mohou na vystoupení Billie Eilish, Taylor Swift nebo BTS.

V neděli v USA předají ceny Grammy. Během večera vystoupí Billie Eilish, Taylor Swift a další V neděli v USA předají ceny Grammy. Během večera vystoupí Billie Eilish, Taylor Swift a další

Moderátorem Grammy bude v letošním roce Ben Winston. Podle svých slov je z příprav na předávání cen zcela vyčerpaný. „Poslední týden spím v noci asi tak dvě hodiny,“ uvedl v rozhovoru pro Rolling Stone.

Grammy ovládlo mládí. Billie Eilish vyhrála všechny hlavní kategorie, bodovala i rapperka Lizzo

Slavnostní ceremoniál je plánovaný na 14. března, už teď však organizátoři Grammy odhalili, na které hvězdy se mohou diváci těšit. Mezi vystupujícími nechybí například jména Billie Eilish, která loňské předávání zcela ovládla s pěti vítězstvími, Taylor Swift, BTS, Dua Lipa, Post Malone nebo Harry Styles.

Grammy se letos neuskuteční jako tradičně ve Staples Center. Tvůrci prozradili, že na dosud nespecifikovaném místě vyroste celkem pět pódií zorganizovaných do kruhu. „Zatímco jeden umělec bude stát na pódiu, další tři nebo čtyři ho budou sledovat ze svých pódií, tleskat mu a užívat si jeho show,“ uvedl Winston.

Kromě toho moderátor spolu s diváky zavítá na zajímavá místa v Los Angeles, New Yorku a Nashvillu. Majitelé těchto míst je představí, zároveň v nich pak dojde k předání několika sošek gramofonu. „Může se stát třeba to, že barmanka předá cenu za Nejlepší album roku,“ přiblížil moderátor Winston, jehož cílem je udělat show co nejzábavnější a udržet diváky u obrazovek až do konce.

Původně se mělo předávání cen Grammy konat 31. ledna. Kvůli situaci související nejen s koronavirem, ale i politickými nepokoji, ho však organizátoři přesunuli právě na březen.

red, foto: archiv iREPORT
Témata: Grammy, Ben Winston, Taylor Swift, BTS, Billie Eilish, Cardi B

zavřít