BIZÁR TÝDNE: Bella Thorne si do lechtivého klipu pozvala herečku z filmů pro dospělé

Vydáno 10.03.2021 | autor: redakce

O Belle Thorne, bývalé Disney hvězdě, se již několik let mluví jako o nástupkyni Miley Cyrus, alespoň co se zábran týče. Stejně jako někdejší Hannah Montana ani ona totiž žádné nemá. To potvrdila také ve svém novém videoklipu k písni Shake It.

BIZÁR TÝDNE: Bella Thorne si do lechtivého klipu pozvala herečku z filmů pro dospělé BIZÁR TÝDNE: Bella Thorne si do lechtivého klipu pozvala herečku z filmů pro dospělé

Bella Thorne údajně nemínila, aby její video ke skladbě Shake It vyznělo kontroverzně. Ačkoliv se podle svých slov „jen bavila“, novinku spousta lidí po zhlédnutí klipu odsoudila. Celý vizuál, do kterého si americká herečka Bella Thorne pozvala pornoherečku Abellu Danger, je totiž podle některých až příliš „lechtivý“.

TOP 7 videoklipů týdne: FROM nabízí v emotivní novince v hlavní roli s Pavlem Zedníčkem pohled od hercovy duše a Deaf Heart zpívají o odevzdanosti

Nevhodnost klipu měla s hudebnicí řešit také vydavatelská společnost, podle které byl vizuál za hranou. Za příliš provokativní ho pak označila i společnost Youtube, jež ho jen několik hodin po vydání stáhla ze svých stránek.

„Na Youtube jsou mnohem odhalenější věci a nikdo je ještě nesmazal. V klipu není nic explicitního. Stáhli ho jen kvůli tomu, že v něm jsem s holkou. Myslíte, že by ho někdo stáhl, kdybych na něm byla s chlapem?,“ uvedla zpěvačka pro People.

A o co vlastně v klipu jde? Hvězda z filmů pro dospělé Abella Danger z něj uprchne od oltáře právě s americkou muzikantkou, s níž si později v posteli užívá milostných hrátek. Pozorný posluchač pak možná během písně pochopí, proč se Thorne rozhodla natočit tak provokativní video. Text písně totiž nepatří zrovna mezi nejlepší.

red, foto: IG Belly Throne
Témata: Bella Thorne, videoklip

zavřít