Hlavní obsah

Nová alba: Nick Jonas, Rob Zombie, Selena Gomez a Saga

Právo, Jaroslav Špulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V posledních dnech se na trhu objevily novinky výrazných jmen na hudební scéně. Nick Jonas a Rob Zombie přišli s novými písněmi. Selena Gomezová také, ale ve španělštině. A kanadská kapela Saga zase vydala akustické verze svých starších písní.

Foto: Novinky

Nová alba

Článek

Nick Jonas: Spaceman

Nick Jonas proslul jako člen kapely Jonas Brothers. Vydává ale již své čtvrté studiové album. Synthpopová kolekce vznikla v době pandemie koronaviru. Jejím tématem je odpojení od světa, zkoumá i vzdálenost, shovívavost, euforii a odhodlání.

Foto: Island

Nové album

Rob Zombie: The Lunar Injection Kool Aid Eclipse Conspiracy

Americký zpěvák, hudebník a skladatel Rob Zombie je představitelem hororového metalu. Novinka je jeho sedmým sólovým albem. Je na ní sedmnáct skladeb včetně krátkých hudebních přechodů. Zombie na něm nicméně nedospěl k žádnému vývoji, pořád je to „stejná písnička“.

Foto: Nuclear Blast

Nové album

Selena Gomez: Revelación

Deset let chtěla americká zpěvačka Selena Gomezová nahrát album ve španělštině. K novému minialbu Revelación ji inspiroval italsko-španělský film Revelation z roku 1955. Spojuje na něm prvky elektropopu a reggaetonu.

Foto: Interscope

Nové album

Saga: Symmetry

Kanadská rocková kapela Saga existuje od roku 1977. Album Symmetry nabízí tucet klasických skladeb formace v akustických verzích. Zmizely z nich výrazné elektrické kytary a plochy klávesy, verze skladeb nabízejí přirozené a čisté zvuky. A ty jim nesmírně sluší.

Foto: earMusic

Nové album

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám