Právě vysíláme

Kryštof vydají novou desku, jmenovat se bude Hollywood

18. března 2021 8:10
Kryštof vydají novou desku, jmenovat se bude Hollywood

Kapela Kryštof během sobotního online koncertu prozradila, že pracuje na nové desce. V květnu by ji měla finalizovat, a tak se jí fanoušci možná dočkají ještě před létem.

Kryštof se v sobotu večer spojili skrze stream se svými fanoušky, pro které si připravili tak trochu netradiční koncertní show. Během ní si zazpívali s nigérijským hudebníkem říkajícím si LuckySings, oprášili staré písničky a mimo jiné také prozradili, že se jejich příznivci brzy dočkají songů nových. Kapela totiž pracuje na nové desce.

„V dubnu bychom měli začít desku nahrávat, finalizovat by se pak možná měla ještě v květnu,“ prozradil Richard Krajčo. Kromě toho se s diváky podělil také o její název. V obchodech ji příznivci skupiny najdou pod jménem Hollywood. Kdy přesně, však už frontman Kryštof nedodal.

Své poslední studiové album Srdcebeat vydala kapela v roce 2015. V mezidobí pak své fanoušky potěšila singly Zůstaň tu se mnou (Za sny), Nesmím zapomenout (Mámě), Hvězdáři nebo Hned teď  (Pojď být světlometem). Naposled představila fanouškům píseň Vánoční, kterou nahrála se zpěvákem Karlem Gottem. Skladbu doprovodil emotivní videoklip, který vznikl pod taktovkou režisérky Karin Krajčo Babinské.

Zdroj: Deník, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat