Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V průběhu udílení letošních cen Grammy se na pódiu vystřídaly největší hvězdy současné hudební scény. Nejžhavější vystoupení předvedly jednoznačně Dua Lipa (28) a rapperky Cardi B (31) a Megan Thee Stallion.

Šestadvacetiletá Megan nenechala v třpytivém outfitu moc prostoru k představivosti. Při svých největších hitech Body a Savage ukázala i svou flexibilitu, než se k ní připojila profesně starší kolegyně Cardi B.

Ta vystoupila se svým nejnovějším singlem Up a s Megan také předvedly žhavé taneční kreace při společném songu WAP, který loni trhal rekordy. Cardi si letos sice žádnou cenu neodnesla, ale na metalickém kostýmu si dala opravdu záležet.

Zato Megan získala hned tři ocenění, a sice za nejlepší novou umělkyni, nejlepší rapovou píseň a nejlepší rapový výkon, na oceněné písni Savage spolupracovala mimo jiné s Beyoncé.

Se songem Levitating off z nové desky Future Nostalgia vystoupila Dua Lipa, která se v průběhu show svlékla do prádla. I Dua je skvělá tanečnice, jak na pódiu dokázala. Album zaujalo natolik, že si za něj zpěvačka odnesla cenu v kategorii nejlepší popová deska.

V latexovém kostýmu inspirovaném BDSM zabodovala Doja Cat s písní Say So. Rapperku ostatně nešlo přehlédnout ani na červeném koberci, kam vynesla beze sporu nejhlubší výstřih večera.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám