Přinášíme stručný přehled aktuálních singlů, které se urodily na domácí a slovenské scéně.

Reprezentanti nastupující generace českého deathcoru Silent Generation vydali dosud svůj nejsmrtelnější singl nazvaný „Clowns“. Jako hosté se na něm objevují Alan Grnja z proslulé holandsko-slovenské skvadry Distant a Erik Gladič z prešovských Abyss Above.

Pražská HC úderka Crippled Fingers představuje nový singl „Break The Line“. Kapela, která letos završuje desáté výročí svojí existence, má na kontě dosud dvě alba, tím dosud posledním byla v roce 2019 vydaná deska „Warzone“.

Jako druhá skladba, kterou grindocoroví Brauncholda vybrali z loňského alba „Stínohrad“ na videoklipové zpracování, byla zvolena píseň „Vzpomínky na nemoc“.

Brněnský melodeath/metalcore kvartet Art of Defiance představil singl „Edge Of The Cliff“, čímž završil přípravnou fázi před uzavřením se do studia a nahráním chystané desky, jejíž vydání je plánované na začátek příštího roku.

Oblíbený slovenský goregrind buldozer Sperm of Mankind právě spolu s Kanaďany Holy Cost a Němci  Cerebral Enema, Bowel Evacuation a Plasma vydává split nazvanýFive Cubic Meters Of Gore“.Platypus Blues“ je název, který kapela dala své části splitu, z ní také zveřejnila stejnojmenný song.

O autorovi

Satan is real.

Odběr
Upozornit na
guest

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

0 Komentáře
Inline Feedbacks
Všechny vaše komentáře
0
Moc by nás zajímalo co si o tomto článku myslíte, napište komentář!x
()
x