Zpěvačka skupiny Verona se stala před několika málo dny maminkou, a tak nejspíš nikoho nepřekvapí, že když vyzvala své fanoušky, aby jí prostřednictvím Q&A, tedy „questions and answers“ pokládali své otázky, všechny se točily kolem jejího nedávného porodu a sžívání se s miminkem. Veronika Stýblová, někdejší účastnice soutěže Československé SuperStar i soutěže Česko Slovensko má talent, prozradila, že její porod byl „prý jako z učebnice. Pro mě jako z filmu.“ Po něm se nyní cítí „jako Wonder Woman a zároveň nejšťastnější žena na světě“.

Vše proběhlo „ultra rychle“, přirozeně, bez takzvaného nástřihu a jakéhokoliv jiného poranění. A dokonce přesně v den určeného termínu, tedy 5. března. „Ve 2,15 jsem přijela s kontrakcemi po pěti minutách do porodnice, ve výtahu mi praskla plodová voda, a v 5,41 byl maličký na světě,“ popisovala chvíle, které předcházely okamžiku, kdy dala život chlapečkovi, kterého se společně s partnerem rozhodli pojmenovat Sebastian. Svého manžela Jana Slatinského měla pochopitelně u sebe. „Byl úžasný. Držel mě za ruku a to byla velká podpora,“ rozplývala se Stýblová.

VIDEO: Stýblová a spol.: Budoucí maminy z Divadla Broadway natočily klip Dny zázraků a přání

Video
Video se připravuje ...

Stýblová a spol.: Budoucí maminy z Divadla Broadway natočily klip Dny zázraků a přání Divadlo Broadway

Na rozdíl od mnoha novopečených maminek, pro které byl porod nepříjemnou a bolestivou zkušeností, u ní to bylo přesně naopak. „Porod jako takový byl skvělý, ráda na něj vzpomínám. A na konci totiž přišla ta nejlepší odměna. Nelíbily se mi jen kontrakce,“ přiznala kráska, která se 4 dny po porodu chlubí úbytkem 9 kil.

Část své váhy ostatně nechala v porodnici – syn měřící 50 centimetrů totiž vážil téměř 4 kila, takže to byl pořádný puclík. Vzhledem k tomu, že Veronika ve svém požehnaném stavu přibrala celkem 19 kilo a připadala si podle svých vlastních slov „jako valibuk“, není pochyb, že se brzy zase vrátí na svou původní váhu. „Nemohu uvěřit tomu, co ženské tělo dokáže,“ dodala nadšená zpěvačka.

VIDEO: Kráska ze skupiny Verona se ráda odhaluje! Podívejte se na její andělské rysy!
Video
Video se připravuje ...

Kráska ze skupiny Verona se ráda odhaluje! Podívejte se na její andělské rysy! Thomas Kruchina, Lukáš Červený

Fotogalerie
81 fotografií