Nový Spark
venku od 2. dubna
Joakim Brodén ze SABATON utrpěl frakturu lebky. Spadnul mu na ni kanón tanku

Joakim Brodén ze SABATON utrpěl frakturu lebky. Spadnul mu na ni kanón tanku

Neštěstí nechodí po horách, ale po lidech. Své o tom bohužel ví i frontman švédské úderky SABATON Joakim Brodén, který utrpěl vážný úraz hlavy při návštěvě muzea vojenské techniky Arsenalen - Sveriges Försvarsfordonsmuseum ve městě Strangnas.

Joakim byl v muzeu 31. března na soukromé prohlídce společně s basákem kapely Pärem Sundströmem a ředitelem muzea Stefanem Karlssonem. Muzikant zde vybíral exponáty pro chystaný videoklip k dosud nevydané skladbě „A Murderous Attack By a Tank Division“, který měla kapela natáčet začátkem května. Muzeum vlastní rozsáhlou sbírku 350 vojenských vozidel, z nichž 75 je v muzeu přímo vystaveno.


Podle očitého Sundströmova svědectví zasáhlo Joakima do hlavy ústí kanónu ráže 57 mm tanku A7V, když Karlsson dvojici předváděl mobilitu otočné věže. „Seběhlo se to během vteřiny. Najednou jsem slyšel tupou tlumenou ránu, Joakim se skácel k zemi a všude byla spousta krve. Naštěstí zůstal při vědomí a byl schopen komunikovat.” S frakturou lebky byl následně převezen do nemocnice, kde stráví několik dní. Natáčení klipu se tak opozdí a bude závislé na Joakimově rekonvalescenci. Zpěvákovi přejeme brzké uzdravení.



Nový Spark
venku od 2. dubna
Kalendář akcí
25.04. PROTHEUS, KOMUNÁL
26.04. MIDNIGHT, CYCLONE, HIGH COMMAND
26.04. PROTHEUS, KOMUNÁL
27.04. PROTHEUS, KOMUNÁL
28.04. GLENN HUGHES
30.04. PROTHEUS, KOMUNÁL
01.05. MARDUK, ORIGIN, DOODSWENS
03.05. PROTHEUS, KOMUNÁL
04.05. PROTHEUS, KOMUNÁL
10.05. VENDED
A co FAKKER!?
logo
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Souhlasím Další informace