Právě vysíláme

Tomáš Klus nahrál album pro „Andyho“, mohlo by se jmenovat Čau Česko

31. března 2021 8:10
Tomáš Klus nahrál album pro „Andyho“, mohlo by se jmenovat Čau Česko

Tomáš Klus vydal již několik politicky laděných písní. Nejznámější je bezesporu Pánubohu do oken, kterou odmítal několik let na koncertech zpívat. To se však s minulým rokem změnilo a zpěvák se nyní rozhodl k politické situaci v České republice vyjádřit rovnou celým albem.

„Zjistil jsem, že jsem pro Andreje Babiše napsal víc písní než pro svou manželku Tamaru, asi mám fakt obsesi,“ řekl Tomáš Klus v podstastu Mixtape, kde mimo jiné prozradil, že hodlá politicky zaměřenou desku vydat v nejbližších dnech.

Obsahovat bude osm písní. „Nejsou teda všechny jen pro Andyho, je tam i jeden a půl písničky pro pana prezidenta, protože ten si taky zaslouží pozornost tohoto typu,“ podotkl Klus, který dodal, že má deska pracovní název Čau Česko.

„A chtěl bych k emocím dostat i fakta. Ty by měl na desce suplovat Jarda Kmenta, kterého jsem poprosil, aby ke každé písni sepsal nějaký kontext. Takovou argumentační kapsičku,“ uvedl zpěvák.

Album by mělo znít podobně jako Klusův podzimní singl Lockdown. Poté začne připravovat už osobněji laděnou desku, kterou plánuje vydat taktéž ještě letos. „Bude hodně o vztazích, nejen milostných, ale i se sebou. Řeším tam i sám sebe a svoji pozici ve společnosti.“

Zdroj: ČTK, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat