Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Bebe Rexha (34) v poslední době hlavně propaguje svůj nový singl Sacrifice, ale své fanoušky musí taky občas potěšit pohledem na její sexy křivky.

Na snímek jen v bikinách to zatím v místě jejího bydliště nevypadá, přesto se Bebe odhalila aspoň do podprsenky. Na pláž vyrazila nejspíš se svým přítelem Keyanem, kterého ovšem na svém profilu nesdílí a jejich vztah drží v soukromí.

Rexha se chystá vydat nové album a nedávno vydaná píseň Sacrifice je prý jediným tanečním hitem. Zpěvačka dodnes nezveřejnila, jak se její album bude jmenovat, ale prozradila, že na bubny v písních hraje Travis Baker, bubeník skupiny Blink-182, který nyní randí s Kourtney Kardashian (45).

Tématem jejího nadcházejícího alba je upřímnost. „Celé album vychází z mé aktuální nejistoty. Moje duševní zdraví, sebeláska, jak sabotuji vše ve svém životě, jestli jsem dost dobrá pro vztah… Psaní alba pro mě bylo přebíráním věcí z mého života, které jsou pro mě důležité. Opravdu miluji psát o tom, co je reálné,“ uvedla pro časopis People zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám