Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Katy Perry šokuje: Zpěvačka si zapózovala na záchodové míse, div nespadla

Katy Perry šokuje: Zpěvačka si zapózovala na záchodové míse, div nespadla
Zdroj: Archiv Katy Perry / koláž eXtra
+ Další 3 fotografie
překvapivá
Zpěvačka a novopečená maminka Katy Perry (36) se nikdy nebála jít proti davu. Tentokrát se rozhodla, že uspořádá "módní přehlídku", kde je modelkou jen ona, na poněkud bipolárnějším místě. Oblékla černé kožené šaty od Alexandra McQueena, nazula vysoké střevíce a místo toho, aby outfit předvedla jako běžná hvězda na červeném koberci či v televizi, tak si stoupla na mísu záchodu a vytvořila tak zajímavou podívanou.

Zpěvačka Katy Perry (36) se nedávno stala novopečenou maminkou dcery Daisy Dove, kterou přivedla na svět se svým snoubencem, hercem Orlandem Bloomem, se kterým tvoří pár od roku 2016. Katy patří mezi zpěvačky, které se extravagantním výstupům a kostýmkům nikdy nebránily, a své fanoušky opět potěšila pohledem na další bizarnější výstup.

Snímek ze záchodu

Tentokrát se zpěvačka opět odvázala, oblékla kožené upnuté šaty s řetězem na krku, které nepředvedla nikde jinde než na záchodě. Dokonce se nebála zabalancovat a udělala pózu i na záchodovém prkýnku. "Z toalety American Idol jsem si udělala vlastní módní molo," svěřila se na sociálních sítích, kde láká své fanoušky na sledování talentové show, ve které je porotkyní.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy