V Praze proběhne koncert pro 3000 lidí, už příští týden rozezní Holešovice Chinaski, Pavel Šporcl a další

Vydáno 03.05.2021 | autor: redakce

Hudební fanoušci se dočkali! Po sérii streamovaných vystoupení a autokoncertů se konečně mohou těšit na show, při které budou moci tančit i skákat. A to už v úterý 11. května, kdy v rámci projektu Šance pro kulturu zahrají v pražských Holešovicích Chinaski, Pavel Šporcl a další.

V Praze proběhne koncert pro 3000 lidí, už příští týden rozezní Holešovice Chinaski, Pavel Šporcl a další V Praze proběhne koncert pro 3000 lidí, už příští týden rozezní Holešovice Chinaski, Pavel Šporcl a další

"Za dodržovaní protiepidemických opatření se bude až 3000 diváků moci pobavit v sektorech na sezení i na stání. Touto akcí chceme nejen návštěvníkům, ale zejména Vládě dokázat, že kultura není hrozba a kulturní akce se i v této době dají pořádat bezpečně," uvedli pořadatelé na sociálních sítích.

Květen se živou hudbou: Larkin Poe zahrají na Bluefestu, streamované koncerty chystají i Hentai Corporation, Vypsaná fiXa, Dara Rolins nebo Mňága a Žďorp

Šance pro kulturu je projektem rozvolňování kultury. Její organizaci zaštiťuje asociace APPOK, vznikla pak ve spolupráci společností JVS Group, T SERVIS, Crowd Safety, Shameless, Výstaviště Praha a dalších profesionálů z oboru.

V rámci koncertu, který se uskuteční 11. května od půl osmé večer, vystoupí Chinaski, Pavel Šporcl a další. Vstup bude zcela zdarma, diváci si s sebou budou muset přinést pouze potvrzení o očkování, nebo maximálně 72 hodin starý PCR, či 48 hodin starý antigenní test udělaný profesionální laboratoří, případně písemné potvrzení od lékaře, že v posledních 90 dnech prodělali koronavirus. Na místě budou prováděny namátkové kontroly. Vstupenky budou v prodeji od úterý 4. května.

red, foto: archiv iREPORT
Témata: Šance pro kulturu, Holešovice, Praha, Chinaski, Pavel Šporcl

zavřít