Nový Spark
venku od 2. dubna
Ostrava v plamenech: CREMATORY střídají RAGE

Ostrava v plamenech: CREMATORY střídají RAGE

Přátelé, je nám to líto, ale letos německé CREMATORY na Ostravě v plamenech neuvidíme. Kapela se rozhodla zmrazit své aktivity po zbytek letošního roku. Jak už to tak bývá, špatnou zprávu střídá ta dobrá… a tou dobrou zprávou je, že nám potvrdili účast na OVP 2022.

A teď ještě jedna dobrá zpráva. Podařilo se nám pro Vás bleskově zajistit náhradu v podobě německých RAGE! Představovat tuhle kapelu kolem Peavyho Wagnera asi netřeba, ale přesto kdyby náhodou někdo netušil - tito metaloví průkopníci jsou tady s námi od roku 1984, kdy vznikli jako Avenger, ovšem od roku 1986, kdy vydali prvotinu „Reign of fear“ pokračovali jako RAGE. Od té doby vydali dalších 23 alb. Během jejich úspěšné kariéry dokázali vytvořit spousty hitů, které dobře znáte.

Vstupenky na Ostravu v plamenech seženete v našem Sparkshopu!

Většinu kariéry fungovali RAGE většinou jako trio. Nedávno se vrátili ke čtyřčlenné sestavě se dvěma kytaristy - Jeanem Bormannem a Stefanem Weberem. Na bicí hraje skvělý Vassilios „Lucky“ Maniatopoulos. Zpěv a basu obstarává otec zakladatel Peter „Peavy“ Wagner. Na vystoupení RAGE se moc těšíme a věříme, že vy taky!

Nový Spark
venku od 2. dubna
Kalendář akcí
19.04. PROTHEUS, KOMUNÁL
20.04. PROTHEUS, KOMUNÁL
22.04. LORDI
23.04. LORDI
25.04. PROTHEUS, KOMUNÁL
26.04. MIDNIGHT, CYCLONE, HIGH COMMAND
26.04. PROTHEUS, KOMUNÁL
27.04. PROTHEUS, KOMUNÁL
28.04. GLENN HUGHES
30.04. PROTHEUS, KOMUNÁL
A co FAKKER!?
logo
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Souhlasím Další informace