Hlavní obsah

Nová alba: St. Vincent, O5 a Radeček, The Black Keys či Myles Kennedy

Právo, Jaroslav Špulák

Zajímavý příběh má nové, v pořadí šesté studiové album americké zpěvačky St. Vincent. Je oslavou příchodu jejího otce z vězení. Novinky na trh vyslala i další pozoruhodná tělesa a zpěváci. Za poslech nesporně stojí alba od The Black Keys, Zapomělsem nebo Mylese Kennedyho.

Foto: Novinky

Nová alba

Článek

St. Vincent: Daddy’s Home

Nové album americké zpěvačky St. Vincent, vlastním jménem Annie Erin Clarkové, bylo inspirováno propuštěním jejího otce z vězení na konci roku 2019, stejně jako hudební paletou New Yorku v první polovině sedmdesátých let.

Foto: Loma Vista

Nové album

O5 a Radeček: BRA3

Šumperská popová kapela O5 a Radeček vydává minialbum BRA3. Obsahuje pět písní a hostuje na něm například trumpetista Laco Déczi. Vydání kolekce vyvrcholí největším turné kapely, které proběhne v pěti krajských městech během června.

Foto: BrainZone

Nové album

The Black Keys: Delta Kream

Delta Kream je desáté album amerického rockového dua Black Keys. Kolekce je výrazně ovlivněna blues. Natočena byla asi za deset hodin během dvou odpolední ve studiu Easy Eye Sound člena kapely Dana Auerbacha v Nashvillu s malým plánováním a bez předběžných zkoušek.

Foto: Nonesuch

Nové album

Delta Goodrem: Bridge over Troubled Dreams

Sedmé studiové album Australanky Delty Goodremové přináší první zcela nové původní písně od vydání desky Wings of The Wild v roce 2016. Zpěvačka se rozhodla pro návrat k umírněnému popu ze svého debutového alba Innocent Eyes.

Foto: Sony Music

Nové album

Zapomělsem: Měsíc ve váze

Alternativně folkový projekt Zapomělsem Aleše Macenauera přichází se svým druhým albem Měsíc ve váze. Je na něm písničkářství kombinující folkové kořeny a poetické texty s experimentálními přístupy. Název desky je astronomickou narážkou na postavení luny ve znamení vah.

Foto: Indies MG

Nové album

Myles Kennedy: The Ides of March

Nové album amerického zpěváka Mylese Kennedyho, který je znám mimo jiné ze spolupráce s kytaristou Slashem a z kapely Alter Bridge. Na rockové kolekci opět dokazuje, jak výtečný a výrazný vokalista je. To i přesto, že písně nejsou tak silné.

Foto: Napalm

Nové album

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám