Hlavní obsah
Článek

Velká žeň Andělů by mohla díky desce Jedna nula už brzy potkat kapelu Tata Bojs. Nominování jsou v kategoriích Skupina roku, Deska roku a Skladba roku. "Je to skvělé, co k tomu dál dodat. Budeme čekat, jestli něco klapne," řekl Super.cz lídr kapely, zpěvák, bubeník a také výtvarník Milan Cais.

Deska vyšla na podzim a prý se neprodávala špatně. "Měli jsme radost hlavně z reakcí, které probíhaly poté, co deska vyšla. Aktuální čísla prodejů nevím, ale máme hezkou fanouškovskou základnu, ne úplně obrovskou, ale ani ne malou," zhodnotil Milan, s tím, že pro fanoušky vydali také vinyl.

Turné, které bylo naplánováno od února, se pochopitelně zrušilo. Částečně se nahradí v létě ve venkovních prostorách, jiné koncerty jsou přesunuty až na příští rok. "Kalendář koncertů máme v létě plný. Zahrajeme i v novém prostoru na pražském Výstavišti Azyl 78. Jde o speciální představení Velký třesk spojené s vynikajícími tanečníky Dekkadancers," upřesnil.

Vzhledem k tomu, že má dvě profese, a výtvarné umění fungovalo během pandemie o trochu lépe, díky němu vyžil. "Podařilo se mi za tu dobu, i když příjmy nebyly, prodat sem tam nějaký akvarel, což mě udržovalo nad vodou. A teď pracuju na nové velké soše. Bude mít 6,5 metru a premiérově bude umístěna v Českých Budějovicích v rámci výstavy umění ve městě," prozradil.

Uživit rodinu, Milan má tři dcery, bylo přesto těžké. "Holky jsou docela skromné, i když ta puberťačka už o trochu méně. Bylo to náročné. Taky jsme si museli půjčit jako kapela nějaké peníze, abychom tu dobu nějak ustáli. I jako jednotlivci. Já doufám a pevně věřím, že je to za námi. I když asi ne úplně, leccos se změní už navždycky. Ale my děláme tu kulturu, nic jiného neumím ani dělat nechci. V tom, co dělám, budu setrvávat," uzavřel Cais.

Související témata:
Tata Bojs

Reklama

Další články

Načítám